arkadaşlar dün kendime mp3 cd si hazırladım fakat çalıştırmadı.aracım 2008 model era ve yarım olan orjinal teyiplerden. mp3 çalar bir teyip yine güzel birşey olsun diyırsan 200 tl civarladrında fiyatı var. ben hepsiburada gördüğüm Piranha Encore modelini inceledim ve orada yorumda bulunanlar genel olarak memnunlar. Size sormak istediğim bu üründen daha önce era da takıp kullanan var mı + ve - leri nelerdir bizim aracımıza tam oturuyor mu çerçeve gerekiyor mu ve araç kumandasına uyumlu. lütfen bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum ürün linkini ekliyorum. http://www.hepsiburada.com/liste/pi...categoryId=60001687&SKU=OTPIRENCORE#Gorseller
ürün hakkında iyi kötü bir fikir sahibi olmanız için genel özellikleri şöyledir Piranha Encore 7,0 inç +2DIN+BT+AV-IN+MP4+ 81 İl Haritalı OTO Radyo Navigasyon Sistemi ve Multimedya Çalar Ömür Boyu Ücretsiz Harita Güncelleme 1 Ay Ücretsiz Sigorta Hediye Piranha navigasyon sistemleri araçtan çalınmaya ve diğer tüm kullanıcı hatalarına karşı (sıvı teması, düşme, kırılma) 1 Ay ücretsiz sigortalanmıştır. 5 Yıl Garanti İmkanı (2+3 Yıl Uzatılmış, Toplamda 5 Yıla varan Garanti imkanı) En Fazla 7 İş Günlük Servis Süresi Garantisi (Servis süresi 7 İş gününü geçerse cihazınızı birebir yenisiyle değiştiriyoruz.) Harita ve Yazılım Özellikleri: 81 il, 548 ilçe tam detaylı güncel dijital Başarsoft haritası (%100 Milli Harita) Yaklaşık 500.000 civarında POI noktası desteği (Eczane, Hastane, Sinema, AVM, Otopark, Benzin İstasyonu, Tarihi ve Turistik yerler, mesire yerleri vb. adres bilgileri) Yeni: Kaydet.com üzerindeki güncel POI noktalarını alabilme Yeni: Yeni 3D-City İstanbul ve Konya harita desteği (İstanbuldaki yaklaşık 1.000.000 binanın 3D üç boyutlu görünümü) (Diğer şehirler yakında eklenecektir. Ankara, Bursa, İzmir, Adana ) Yeni: i-GO 8 3D-City Türkçe navigasyon yazılımı Yeni: Yol tabelaları ve şerit bilgilerini gösterebilme özelliği Yoldaki hız uyarılarını gösterebilme ve sesli ikaz Türkçe sesli yol tarifi Yoldan sapıldığında otomatik olarak yeni rota hesaplama Sirf Atlas IV 500 mHz ve DDR2 128 MB Ram ile bu işlemi rakiplerine göre çok daha kısa sürede yeni hesaplama Gece ve gündüz ekran sürüş modları Sık kullanılanlar, geçmişte gidilen yerler ve adres defteri Kestirme (Kısa) veya ana yollardan (Kolay) gitme tercihine bağlı farklı rota çizebilme Yaya, bisiklet, motorsiklet ve araba navigasyon kullanım modları Similasyon desteği Harita üzerinde 3D olarak arazileri gösterebilme (3D Landmark) Pusula ve GPS konum bilgileri (Enlem, Boylam ve Yükseklik) GPS uydusu üzerinden güncel tarih ve zamanı güncelleme Yol bilgisayarı (Kalan mesafe, tahmini varış süresi vb bilgileri) Yabancı ülkelerin haritalarını yükleyebilme Cihaz Özellikleri: 7,0 inç 16:9 Dokunmatik TFT LCD ekran (800x480 Pxl) FM/AM özelliği Bluetooth özelliği harici cihazlarınızı kablosuz bağlantı yapabilme 30 Radyo kanalını hafızaya alabilme RDS Fonksiyonu ile radyo bilgilerini ekranda görebilme Video-in & out özelliği (Kamere görüntüsü ve görüntülü harici cihaz bağlantısı için) Gelişmiş multimedya özellikleri: Video, müzik, resim ve e-book dosyalarını açabilme İnce tasarım (UltraSlim) Rubber kaplama ile kullanıma bağlı oluşabilecek çiziklere karşı %100 koruma ve şık görüntü Yeni: 500 MHz Sirf Star Atlas IV işlemci (ARM11) 2 GB Dahili hafıza ile daha fazla veri depolama imkanı 128 MB Dahili DDR2 Ram (Daha hızlı rota hesaplama ve uydu bağlantısı) Yeni: Windows CE 6.0 tabanlı işletim sistemi Sadece Piranhada: SirfExpand Güçlendirilmiş dahili anteni ile daha hızlı ve güçlü uydu bağlantısı Diğer Özellikler: MP3/MP4 formatlarını çalabilme desteği 4x50 Watt anfi cıkışı Dahili 4.1 kanal subwoofer ses cıkışı MicroSD Kart okuyucu USB 2.0 bağlantı 2 Yıl garanti (Uzatılmış 5 Yıl garanti ve diğer ek hizmetler PiranhaPlus paketi kapsamındadır. Detaylı bilgi için www.piranhaplus.com) CE Kalite uygunluğu Paket İçeriği: Cihaz, GPS anten, USB Kablo,Oto bağlantı kablosu Kullanma Klavuzu, Garanti belgesi ÜRÜNDE CD GİRİŞİ YOKTUR
Cihazın kalitesini hakkında bir fikrim yok ama Türkiye'den alınacak 7"lik bir cihaz için uygun fiyat.
Guzel olabilir ama mekaniksiz (cd siz) olusu bir - . Forumda 2 kisi navitech in double din cihazini aldi. Ama o cihaz 550 tl civarı. Birde bunda tv var mi? LG-E730 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
cd girişini ben hiç kullanmıyorum usb li teybimde. ürün güzel görünüyor, kalitesi iyi ise fiyatı güzel bence ama direksiyon kumandasını desteklediğini belirtmemişler. kumandayı kullanamazsan aldığına değmez. 65 lira daha verip destekleyen alınır, navitech 8600 alınabilir http://www.bimeks.com.tr/urun/117580/navitech-dtv-8600-tv-li-oto-teyp--bluetooth--.aspx
Double din de 1 senedir takip ettiğim bir cihaz. yorumlar iyi, Fiyat 10 numara. Bir Forumda Piranha yetkilisine Eski aracım için kumandasını sormuştum, Bir çok araca uymadığını söylemişti.
evet bu cihaz da güzel ama hazır almışken navigasyonu da olsun daha güzel olur diye düşünmüştüm bende. zannedersem linkte ki navitecte navigasyon yok
evet linktekinde navi yok, ben pek navi kullanmadığımdan(kullanacağım zaman tel de var) ilgimi çeken bir cihaz.
benim double din teybim piranha cougar modeli.encore ile aşağı yukarı aynı özellikler var.eksileri artıları olsada aşagı yukarı ben memnunum. eksileri; ses açma tuşu renksiz. navigasyonu yaramaz.piranha navi. yazılımı(önceden igo pirimo kullandım süperdi) geri görüş kamerası gece görüş özelliği yok.sonradan gece görüşlü almak zorunda kaldım. arada sırada cihazda kilitlenme oluyor,resetlemem gerekiyor. tv si şehiriçinde bile 1-2 kanal hariç net çekmiyor ekranı biraz içerde kalıyor.yani ekranın kenarlarında 2 santim çıkıntı var,gömülü gibi artıları; ses kalitesi çok iyi bluetooth özelliği harika dokunmatik ekran iyi tepki veriyor 1 terabayt harici harddisk desteği var.uzun yolculuklar için iyi olabilir radyosu ve ekolayzer görünümü hoş. yani genel olarak memnunum diyebilirim.ama forumdaki arkadaşların çoğu xetec kullanıyor.kendiminkini aldıktan sonra xetec i gördüm görünümü daha kibardı.teknik detayını bilmiyorum.birde ekran açılış rengi kırmızı tonunda.(benim gibi aracın her yerini mavi yapan birine göre biraz sırıtıyor.cougar ile encore nin dış görünüm şekli ,menüleri aynı.... v.s en önemli konuyu yazmayı unuttum. 7 inç ekran bizim araçlara uygun. uygun olmasına uygun ama şunu bilmeni isterim.çerçeveleri kenarlara (diğer markalar da dahil) kesinlikle uymuyor.ben elektronikçi olduğum halde 2-3 günde ; önceden elimde olan başka çerçevelerden keserek ve silikonlayarak oturttum.süper olmadı,ama sinirden vazgeçtim.taktıracağın yerde ilk soracağın çerçeveleri boşluk olmadan yerleştirebilecekler mi düzgün oturtulmazsa sonradan ses yapıyor...
vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ediyorum .sizin kullandığınız bir üst model olmasına rağmen eksileri baya çok ve benim bahsettiğim model de bu eksilerin çoğalması muhtemel. peki şöyle bir soru sorayım benim aracımın iç aydınlatmaları yeşil.ve bu renge uyumlu olacak bir double din tavsiye edebilecek olan var mı aranızda arkadaşlar
Hakan bey epey açıklayıcı bilgiler vermiş bende bildiğimi ekleyeyim. Piranha cougar ile encore farklı yazılımlar kullanılıyor diye hatırlıyorum. Bende bu iki modeli epey düşünmüştüm. Önce piranha cougar'ı düşündüm. Sırr Navigasyon yazılımı nedeniyle vazgeçip encore'a bakmıştım, encore'u igo yüklü olması sebebiyle düşünmüştüm. Bir sitede piranha destek gibi bir konu vardı ve bir piranha çalışanı cihazlarla ilgili soruları cevaplıyordu. Encore ile ilgili pek çok yazı vardı dilerseniz oraya bakarak ilk ağızdan cihazın artı eksilerini öğrenebilirsiniz.
teşekkürler sağolun o siteyi araştıracağım ama özellikle merak ettiğim fiyatı makul ve eralara uyacak ve yeşil aydınlatma içinde sırıtmayacak bir cihaz arıyorum
Hepsiburada.com da güzel ürünler var. Bende almayı düşünüm ama daha öncelıklıe seylerım var. Bütçe açığı Kullananlar net fotolarını paylaşırlarsa daha güzel olur
evet doğru haritaları farklı.cougar ın ki sırf atlas , encore nin ki igo tabanlı. ben igo tabanlı yazılımı yükledim hafıza kartına çalışıyor fakat güncelleme yapamıyorum. eskiye döndük.güya 2013 başında yeni ve gelişmiş yazılım vereceklermiş. sitenin ismi donanımhaber linki aşağıdadır http://forum.donanimhaber.com/forumid_491/tt.htm# http://forum.donanimhaber.com/m_53810392/tm.htm
Evet donanımhaber'deydi. Sizin gibi igo yükleyip güncellemede sorun yaşayanı da duymuştum. Teyp almak mesele değil de insan sorun yaşamaktan da korkuyor. Tam oturacak mı, sağlam usta bulabilecek miyim gibi sorular da oluşuyor insanın kafasında. Ben şimdilik vazgeçtim ama buradan uygulayan arkadaşların araçlarını görünce yeniden düşünmeye başlıyorum.
bende cihaz var temiz bir alet satacağım eğer istersen özelden mesaj atabillirsin alet çok güzel aracımı staacağım için alacam ve yeni araca uymuyor