Merhaba arkadaşlar. Aracım 2009 model accent era. Mvh171ub marka kısa kasa teyp aldım. Orijinal teybi sabitleyen metal çerçeve aldığım teybe uymuyor. Metal çerçeve teybin vida deliklere uymuyor. Sorunu nasıl çözebilirim?
https://www.hyundaiclubtr.com/konu/yumurta-ufak-bi-kac-detay.33206/ inceleyin bi 1. Sayfanin sonuna dogru yaptigim ayaklrin resmi mevcut
Cevabınız için teşekkürler. Benim okadar el becerim yok malesef. Daha basit bir çözüm yolu yokmu acaba?
Eski metal çerçeveyi komple sökebilirsiniz, eski çerçevenin kenarlarını dremel ile traşlayabilirsiniz, 2-3mm matkap ile yeni teybe göre delik açabilirsiniz. Kontrol paneli çerçevesini komple söküp teybi arkadan takmayı deneyebilirsiniz. Torpido çekmecesini söküp arkadan elinizi içeri uzatarak işlem yapabilirsiniz. Yardım almadan yapmanız zor şahsen ben bile tek başıma bunları yapamam.
İnternetten araştırdığım kadarıyla teybin tırnaklarını bükerek metal çerçeveye bir şekilde sabitliyorlar. İşin garip yanı kablo bağlantılarıda aracımınkinden farklı
kablo bağlantısı farklı olur zaten, soketi keserek ya da hyundai soketini iso sokete dönüştürücü adaptör alarak bağlamanız gerekiyor. çerçeve konusunu tam anlamadım, ama orjinal teybi tutan metal çerçeveyi söküp yeni aldığınız teybin çerçevesini bağlamanız gerekir.