Meraba arkadaşlar bundan 5 ay önce pioner 7250 sd cihaz almıştım bu akşam cihazı kumandadan kapatamadım yani src tuşu devamlı basılı olmuyor tek sefer basıyo o zmanda radyoya geçiyo mesala birde şarkının içinde şarkıyı ileri alamıyorum tuşa devamlı basınca şarkı atlıyo yani kumandanın devamlı tuş fonksiyonu iptal oldu neden olur yardım lütfen ??
Bende'de aynı modelden var ama şimdilik bir sorunum yok belki kumandanın pili zayıflamış olabilir yeni pil elıp deneyin eger yine aynı sorun devam ederse teyple beraber kumandayı servise gösterim aklıma bu geldi sadece geçmiş olsun.
pilden olcanı zannetmiyorum sorun çıkmaz diye aldık zaten hep sıkıntılı şeyler beni buluyo garntiside yok teybin.
Arkadaşlar gerçektende pildenmiş yardımlarınız için çok teşekkürler valla teyp arızalandı sandım başına böle bişi gelen olursa kumandanın pilini değiştirsin SAYGILAR.
https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifusta sozu dınlemek lazımmıs, bu pıoneerlar ıyı ıyıde gece goz alıyor mavı ısıgı bende uzun yolda gıderken kafayı cıkartma tusuna basıp ekranı yatırıyorum boylelıkle mavı ısıktan kurtuluyorum Düzenleyen : onur-d
normalde teyp kabloları arasında aracın park lambaları için bir kablo olur, çoğu teypçi bu kabloyu bağlamaz. bu kablo bağlanırsa siz farları açtığınızda teybin önündeki ışıkların kısık yanması gerekir. çoğu teypte bu özellik vardır.
Offf 9300sd degilmi bu hastayım bu makineye en yakındaki planım orjinal admire teyibinden kurtulup bu makineyi yerine oturtmak olacak ) Saygılar.
Bu 7250 modellerinde hafıza kartı takmak için hep kafanın mı sökülmsi lazım veya hafıza kartını bikez takıp usb den oraya mp3 atılabiliyor mu öle bir şans var mı acaba ??