Merhabalar arabamda pıoner 7250 var şimdi arabaya pıoner 400 vatt 40 rms hoparlör bağladım aracım getz kapılardaki kolonların kaç watt oldunu bilmiyorum bu cihaz ön arka kapı kolonlarıyla pıoner 400 watt hoparlörü kaldırır mı yoksa arkaları bağlamayım mı ??
yok aldım pıoner kolonları pandızota koydum kapılardakıler duruyo ama baglı degıl kaldırırsa baglıcam onu soruyorum bende ıste
bütün kolonları bağladım sanki teybin arkası çok ısınıyo gibi daha öncedende bu kadar ısınıyomuydu bilemiyorum acaba bu sıcaklığın bir zararı olur mu arkadaşlar cihazda bağlı olan hoparlörler ön ve arkada 2"şer kapı kolonları orjinal pandizottada 2 adet 400 watt 40 rms hoparlör var.
normal koşullarda teyplerin içinde bulunan amfi, teybin arkasında bulunan aluminyum dökümden olan parça tarafından soğutulur. teyplerin çalışma ortamı, montaj konumları bellidir, bu sayede o arkadaki metal parça teybin maksimum güçte teybi yeterince soğutmasına göre tasarlanır. yani yanma ihtimali teybin kalitesiyle alakalıdır. pioneer markasından bahsettiğimize göre böyle bir sorun olmaz. ben de tam bu zamanlarda teyp bakıyordum, müzik sistemi hakkında çok öncelerden bilgi sahibiyim, ben de pioneer teyp alacağım, sanırım 9350sd olacak, bulamazsam 7250sd alacağım. teybin diğer özelliklerinden memnun musun?