Selam arkadaşlar Milennium kasa Accent'im var Subwoofer'im amfim hazır ama teyp,Comp. takım ve 4 kanal amfi konusunda kararsız kaldım. Teyp Olarak yeni seri Pioneerleri sevemediğim için sony ye gidiyor kafam. işin kötüsü ana ünite değil de 4 kanal amfi ve comp.lar beğendiğim comp.PIONEER TSA172C serisi ön ve arkalara aracın orjinal olan yerlerine direk takmayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumları beni korkutmuyor değil. Alanların büyük bir kısmı Tweeter'lerden şikayetçi aldığı gün patlayanları oluyormuş Crossover çok ufak ve pek bir işe yaramadığı söyleniyor. Çok güçlü bir amfiyle kesin patlıyormuş. Orta seviyelerde sesin çok iyi ama SPL takılan birisi için fazlasıyla yetersiz olduğu söyleniyor. Amacım bangır bangır dinlemek değil ama sürekli de problem yaşamak istemiyorum aracımda Ondan bana önerileriniz amfi ve 16'lık comp.Larda neler olacaktır? link aşağıda comp.ların http://www.hepsiburada.com/pioneer-tsa172c-oto-hoparlor/productDetails.aspx?categoryid=26090&productid=otayttsa172c
çok samimi bi arkadaşın aracına iki takım 172c ve blaupunkt 850 watt 4çıkış amfi bağladım sesi çok çok güzel çıkıyor şimdiye kadar tivitırlarda patlamayı bırak herhangi bir cızırtı bile yok diyor çok memnun Düzenleyen : kicker
bende 1000w harward 6+1 2 tane pıonner oval hopelorumun tweterlarını yedi anfın hazırsa onun kaldıra bılecegı yuksek watlı hoperlor almanı tavsiye ederim bana kalırsa yuksek sesten zıyade kalıtelı ses almak cok daha onemli
kardeşim yalnış hatırlamıyosam blaupunktun velocity modellerinden biriydi kampanyalı 250 liraya almıştık bunun aynısı boyutları biraz farklı olabilir http://www.blaupunkt.com/tr/7607792219_main.asp <h1>VA 475</h1> Daha Fazla Teknik Özellik: Boyutlar (Y x G x D) (mm): 54 x 330 x 258 Çıkışlar: Hoparlör çıkışı (adet): 4 Hoparlör kablosu giriş çapı alanı (mm²): 6 Bağlantı kaplaması: Altın Girişler: Aux-In (adet): 2 Aux-In bağlantısı: 3.5 mm kulaklık girişi Sürekli güç tedarik: Var Kablolu uzaktan kumanda: Yok Max. Kablo çapı alanı (mm²): 10 Kontak girişi: Var Highlevel girişi (adet): 4 Bağlantı kaplaması: Altın Amfi: Amfi tipi: Analog Kanal sayısı: 4 Maksimum Güç (Watt): 850 Maksimum Güç 4 Kanal @ 4 Ohm (Watt): 4x160 Maksimum Güç 2 Kanal @ 4 Ohm (Watt): 2x425 Maksimum Güç 4 Kanal @ 2 Ohm (Watt): 4x210 RMS Güç 4 Kanal @ 4 Ohm (Watt): 4x75 RMS Güç 2 Kanal @ 4 Ohm (Watt): 2 x 210 RMS Güç 4 Kanal @ 2 Ohm (Watt): 4 x 105 Sinyal / gürültü oranı (dB): > 95 1 Watt'da bozulma Faktörü (1 kHz): > 80 Nominal güçte bozulma Farktörü (1 kHz): < 0,03 % Sabitlik (Ohm): 2 Köprü modunda sabitlik (Ohm): 4 Giriş empedansı (kOhm): > 10 Giriş hassasiyeti (V): 0,3 - 8 Yüksek geçiş crossover frekansı @ 12 dB/Octave (Hz): 50 - 250 Düşük geçiş crossover frekansı @ 12 dB/Octave (Hz): 50 - 250 Bass Boost sınırı (dB): 0 - 12 Düzenleyen : kicker
alacağınız hop ün min ve max değerleri önemlidir. 35-100 watt lık hop a siz kalkarda 125 watt çıkışlı amfi bağlarsanız herşey olur.. teknik olarak bir teyple deck amfi arasında ne fark var..cüsse harici aynı olması lazım. ev de 4x50 watt lık pioneer amfim var buna 2 adet 100watt lık philips kolon bağlı..cd dinlerken sesi 3. kaset dinlerken max 4. kademeye kadar açabiliyorum. daha fazlasında yan ve alt komşuda dinler..5-6 ya kadar açsam apartman dinler.. şimdi sizin alacağınız teyp te gerçek 50 watt çıkış varsa...bunada aşağıdaki linkteki hop leri bağlasan çok fazla tatminkar ses alınacağından eminim. pioneer ın a serisi en düşük modelidir..e - gveya h serisini tavsiye ederim tizi bası ayrı olsun dersen c serisi.. http://www.pioneer.eu/eur/products/25/131/201/TS-E1702i/specs.html Düzenleyen : mdx78
https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=5074&PN=1 sana tavsiyem comp leri JBL al bende her ikiside vardı jbl ler arkada pionerler öndeydi ama benim comp 132C idi ikisindende ii performans alırsın yani benim aracta milenniumdu ben böyle bi tesisat kurdum dış dikiz aynalarım sallanıyordu yeri arac alınca 1.000 YTL ye hepsini sattım inş aklında bi fikir olusur
Bilgiler için çok teşekkürler üstadım mid'i ,tiz'i ayrı olsun diyorum en azından ön kapılar için. Ön Kolonları c serisi alıp arka kolonları ise Serkan üstadınki gibiJBL gto 6507 yapmayı düşündüm.Kicker nick'li üstadın da blaupunktun 4 kanallı amfisi de denenen ve onaylanan bir ürün olduğu için şu anda daha çok sıcak bakmaktayım. Tek Problem ana ünite kaldı da Sony daha cazip geliyor bu aralar... İşte kafam karışık Almışken düzgün olsun birdaha uğraşmayayım diyorum Yardımcı olan herkeze çok teşekkürler Düzenleyen : Aykan Köksal
mid tiz tabi ki ayrı olsun kardeş çok daha net ses alırsın 172c fiyat performans bakımından tatmin edici tabi buna uygun bi amfi de şart kaliteli ses için markadan şaşma derim mesela blaupunkt amfinin yarı fiyatına harward da var onunla da çok tesisat kurdum ama çok fark var dayanıklılık farkı var ısınma sorunu var parazitlerden etkilenme motor sesi alma sorunu var ucuz amfilerde tesisatı çeken ustaya da çok iş düşüyo