arkadaşlar Accent Era için pioneer mvh 180 ub model teyp düşünüyorum kullanan taktıran var mı sıkıntı sorun yaşatır mı uyumlu mu ?
ben mvh 150 ub kullanıyorum memnunum. 2 yıl oldu. usb okuma hızı, çekim gücü ve ses kalitesi orjinal teypten çok güzel. sizin baktığınız benimkinin üst serisi oda güzeldir. Tapatalk ile gönderildi.
Sony tavsiye ederim, ben tavsiye üzerine kenwood taktım pişmanım, sony'nin kullanım kolaylığı gibisi yok
Peki bağlarken soketler uyuyor mu yoksa farklı mı bağlantı yapıyoruz ayrıca hafıza sorunu oluyor mu ben daha önce sorun yaşadım kamasonic marka takmıştım uyumundan memnun değilim
soketler benim araçta birebir uydu chevrolet lacetti'm var sizinkinede uyar büyük ihtimal, hafızada bir sıkıntı oluşmadı bende, zaten elektrikçide 20-30 liraya takar siz takamazsanız. daha önceki aracımda da pioneer kullanıyordum oda güzeldi, bence fiyatına göre en iyi marka pioneer LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha önce de yazmıştım, hyundai araçlarımıza pioneer teyp ya da başka marka teyp takarken soket kesinlikle uymaz, kabloları kontrol ederek takmak zorundasınız.
dediğim gibi uymuyorsa eğer 30 lira civarına takıyor elektrikçiler teybi LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.hyundaiclubtr.com/konu/accent-era-2007-model-icin-teyp-tavsiyesi.35074/ burada açtığım konudan mağdur sayılırım okursan karşılaştığım sorunu görürsünüz
Sony dsx -200 hepsi burada dan indirimli aldım 199 lira 10 gündür kullanıyorum getz 2010 crdı çok güzel oldu teyp ve çıkışları güçlü net ses Tonu tatmin ediyor orjinal kolonlar yettide arttı bile Sony tavsiye ediyorum
http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3...ss-ozellikli-usbmp3-calar-oto-teyp-P102353994 bu ürün mü accent eraya uyumlu mu hafıza sorunu yaşatır mı acaba
Arkadaşım verdiğim bilgilere güvenmeni tavsiye ederim, kafamızdan atmıyoruz: eraya uyumlu olan - olmayan teyp yok, bütün teyplere aynı şey geçerli, hepsi aynı şekilde takılacak, doğru montaj yapılırsa hiçbirisnde hafıza sorunu olmayacak. bütçene uyan hoşuna giden bir teyp al ve doğru düzgün montaj yaptır yeter.
Getz e uymadı orginal teyb soketini kesmeden kabloları sıyırarak bağladı canavar oldu 30 lira aldı ama değer kesinlikle tavsiye ediyorum
Ya muhtemelen aynı tesisat var bu iki araçta ben de kamasonic marka taktırdım dediğin gibi sıyırdı bozmadı o soketi eskisini tekrar takarım şimdi ama sıkıntı yaşadım işte uyumlu olur inşallah bakalım