merhaba arkadaşlar pıooner 1400 ub type aldım elektrik bağlantılarını yaptım ancak type açtığımda otomatik anten kalkmıyor birtek orda kaldım mavi uç kablo var remote büyük ihtimalle tetikleme uçu birde pembe uç var oda anten giden kablo birde turuncu-siyah tek kablo var bunları nasıl bağlıyacağımda typebi açtığımda anten kalksın varsa bilen bi anlatıversin baştan çok fena tırmaladım konsoluda sökmek bir dert birdakine konsolu sökmeyi uzun uzun anlatacağım aradım hiçbiryerde bulamadım en azından bir faydam olur ----------siyah ----------kırmızı ----------mavi ----------sarı sarı kablo hafıza kablosumuş sanırım onu nereye bağlıcam diğerleri zaten hopörlör kablosu onları bağladım zaten cevaplarınız bekliyorum arkadaşlar şimdiden herkese çok teşekkür ederim
Sarı Hafıza Kablosu Ve Ana Besleme Kablosudur Kontaktan Hariç Direk 12 V Gelen Kabloya Bağlayacaksınız. Kırmızıyı Kontaktan Gelen Kabloya.Siyah Zaten GND Yani Şaseye. Mavide Otomatik Anten.(Hatırladıgım Kadarı İle) Remote Olarakta Kullanılıyor.
Mavi remote anten açıcısı olarak kullanılıyor ... Daha üst model teyplerde anten açıcısı farklıdır , radyoya geçince anten açıcısına güç gönderir ...
bilen bir adama yaptır 10 lira verdiğin zaman hallederler...yanlış bi şey yapıpta kısa devreden daha fazla masraf çıkartma başına