Pioneer Mehmet ivedik şubesinde aracıma cuma günü film uygulaması yapıldı. Pazartesine kadar camlar kesinlikle açılmadı ve araç iyice kurusun diye dışarda tutuldu. Pazartesigünü iyice bakınca film montajının çok kötü olduğu ve her cam arasında toz kaldığı görülünce, montaj yapılan yere gittim. Rezaleti kendileride gördü ama içerisi kalabalıktı beklelememek için şaşmaz şubesine geçtim. Firmanın sahibide ordaydı, rezaleti gördü ve değiştirilmesini söyledi. 4 cam yeniden yapıldı ancak arka cama rezistansa zarar gelir diye dokunmadılar. Bana birde "arka camıda yapalım ama rezistans çalışmazsa sorumluluk almayız" dediler ve arka cam yanlış uygulanmış şekilde kaldı!. Yanlış uygulamayı yapan kendileri, ama sorumluluk almayan yine kendileri! Kısacası bu adamlara bu iş için aldıkları parayı haram ediyorum, ve bir şekilde çıkmasını Allahtan diliyorum. Yazıklar olsun!
Geçmiş olsun.Ama 2 gün önce uygulanan film sökülme halinde arka camın rezistansına hiç bir surette zarar vermez.Arka camın işçiliği zor olduğu için(tek parça-kesiksiz) işi yokuşa sürmüşler.Film daha yapışmamıştır bile.Siz bastırın değiştirin diye.
hocam adamlar garanti vermem diyor, birde burunlarından soluyorlar sanki biz keyfimizden geldik ikinci kez! Eminim arka cam filmi alıp inadına cart diye sökerler ve resiztanslara zarar verirler biz sana demiştik demek için.
Cart diye sökseler bile bişey olmaz.Daha 2 gün olmuş.Ama başka bir malzeme ile (jilet vs) kazırlarsa o zaman sorun olur.Eğer siz yenileyecekseniz ben sökerim deyin.Köşe tarafından başlayarak yavaş yavaş sökün.Dediğim gibi adam(!)ların işine gelmemiştir Emin olun 2 gün önce çekilen bir filmin altındaki su daha kurumamıştır bile. Ayrıca rezistans teli kopmadığı müddetçe çalışmaya devam eder.Rahat olun.
Her geçen saniye film cama biraz daha yapışıyor yalnız Filmin köşesinden tırnağınızla tutulacak kadar kaldırın.Sonra yavaş yavaş rezistans çizgilerine paralel olacak şekilde sökün.Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.En kötü ihtimalle rezistans tellerinin üzerindeki boya tabakasını alır.;Rezistans çalışırken dokunulursa elektirk çarpabilir.O da üzerine yeni film yapılacağı için problem çıkarmaz. Her hafta film uygulanıp-sökülmesini izlediğim için bir nevi uzman oldum
benim de tavsiyem kendiniz sökün çok basit bir şekilde çıkar. zaten yeni yapılmış. söktükten sonrada gidip yeniden film yaptırın.
Bugün sabah tekrardan baktım, gene toz baloncukları kalmış camların ikisinin içinde, bende başlarım dedim söktüm beş camıda arka cam dahil! Yavaş yavaş, itinayla 10 dk içinde tüm filmleri izsiz, lekesiz çıkardım. Arka rezistanslarımda renk atması felan yok şükür, çalıştırıpta kontrol ettim sıkıntısı yok. Son olarak size tavsiyem, bu cam filmi işini böyle tuhaf esnaflara yaptırmayın, paranızla rezil oluyorsunuz...