Arkadaşlar Pıoneer In dash teyibime, Nokia telefonumdan ses ve görüntü aktarabilirmiyim? kullanacağım kabloları koydum, bilgisi olan varmı acaba? Nokia Pıoneer Düzenleyen : mehmet0606
Pionerin kablosunda video input yoksa olmaz yada çoşkun hocamın dediği gibi cihazın önünde input varsa oda olur yoksa video input şart
modeli Pıoneer AVH-5750. ön tarafında bir giriş yok. Arkasındaki kablonun fotoğrafını koydum. Video girişi ve çıkışı var diye biliyorum.
genelde eğlence paketi kafalıklara monitör takmak için ve geri görüş kamerası için arkasında çıkış olur.. bu çıkışlardan birine en kötüsü basit ibr çevirici ile bağlarsın. ama av in varsa çok pratik olur.
Söylediğinize göre AV giriş ve çıkışı mevcut, bu ses ve görüntü aktarmamda yardımcı olacaktır sanırım. Düzenleyen : mehmet0606
ebaydan alınan resme göre video giriş yok ama cihazınn özelliklerine netten baktım video ve sesgiriş var diyor tanıtımında u durumda bağlanması mümkün http://www.pioneerelectronics.com/pio/pe/images/portal/cit_11221/212667143AVHP5700DVDInstallationManual.pdf Burdada gerekli bilgiler var Düzenleyen : ademocakli