arkadaslar elimde 94 meksika yapm pioneer gm 202 anfi var bunu aracma takcam ama sadece 1 eksigim var oda soket ksm o bende yok onu nereden bulabilirim istanbulda eski anfi satan tamir yapan ivir zivir ile ugrasan yerlerde vardr ama tam nerdedir bilginiz varmdr? karaköyde selanik pasaj harici yer aryorum. bu anfi 2 x 55 RMS 1 x 125 RMS ckfl gücü vardr 4 kanal bi anfi alana kadar bunla idare edicem
Selamlar, Benim elimde 1994 yılında almış olduğum GMX-404 var. Yedek parça kaynağı olarak işinize yarayacaksa verebilirim.
teşekkürler sadece soketi lazım siz anfiyi yedek parça olarak tutuyorsunuz galiba elinizde yoksa faal olarak çalışıyormu ?
Çalışır durumda ama kullanmıyorum. Hatıra olarak tutuyordum. Benimki 4 kanal sizinkinden daha yüksek kapasiteli, işinize yararsa kullanabilirsiniz.
Serkan'ım Yenibosna bit pazarı anfici Nazım ... git elinde vardı geçen hafta ... Murat bey veya Serkan'ım , gmx 404 aradığım bir anfidir ... 4 kanal daha yeni model bir sony anfi verebilirim ... gmx 404 tam tweeter anfisidir ... 2 takım pioneer tss-20s ile harikalar yaratır ... yeni model hoparlör component veya subwoofer bağlamayın kısa sürede çıkışları (transisörleri) yanar , orjinal çıkışlarının tanesi 3 dolardır 40 dolar parça 50 lira işçilik alırlar sonra
mirkanm gm 202 ye sadece sony xplod 17 cm lik hop baglicaktm peki bu 404 e 25 cm alpine woofer ve bir takm mid baglanrm? eyer baglanrsa benim acmdan cok iyi olur
Serkan'ım 404 standart 30-40 watt arası hoparlör anfisidir ... kapılara 16cm 2 takım pioneer 40 wattrms hoparlör koyarsan çok iyi iş çıkarır ... Güçsüz tiz ağırlıklı çalar , flat ayarda kesme yapar o wattlarda bile ... subwoofer bağlamak istersen 30cm 302 veya 303f çaldırır sadece o bas free airdir rms gücü 70 watt civarı ... basla birlikde başka hoparlör giremezsin ama ... Kullanmak istiyorsan kendi anfini köprüleyip bası gir ... 404'e 2 takım 35 watt rmsi geçmeyen iki takım hoparlör veya component takım ... Yada 4 kanal sony vereyim ... o da olmadı hepsini satıp sana gm x904 alalım istediğin girersin ... en mantıklısıda bu olur ...
anladm mirkanm peki söyle bisey yapabilirmiyiz 404 e sadece bas girip 202 ye mid girsek veya tam tersi düsün 404 e 40w RMS gecmeyen mid girip 202 ye sadece bas girsek?
Bası 202'ye girmelisin , köprülüde 404'den daha güçlüdür ... 404'e de midleri girersin ... Yada ikisini Yenibosna'da verir 904 veya 924 alırsın ... tek anfi ile çözersin işi ... 404 küçük hoparlör ve tweeter anfisidir ... Bir takım mid bir adet bas hoparlörü istiyorsan işine yarayacak , en iyi en mantıklı anfiler xetec 240.4 , xetec 200.4 , pioneer 904 veya pioneer 924 ... Fiyat olarak 200.4 ile 904 daha uygun ... bence tek anfi ile çöz bu işi ...
Ben bagaja 4 tane oval koycam.... Ana ünitem 9350sd hangi anfiyi kullansam yumuşak bas attırır.Ovallerin baslarına hastayım...Mirkan abi yardımlarını bekliyorum.
anfiyle ilgili bir soru 4 kanallı anfilerin ön çıkşlarında neden bass boot kısmı yok yada hepsi böylemi
soket aramak yerine anfiyi söküp söket bağlantı yerinden kablo çıkarsan daha kolay olmazmı +- durumu belirtilmiş ona göre kaloyu lehimleyip dışarı çıkışları verebilirsin.