Pıoneer AVH-5750 In Dash Almayı düşünüyorum, kullanan varmı? Dokunmatiği ağrıza yapması durumunda parçası pahalımı, sorun çıkarırmı? Kısacası siz değerli HYUNDAICLUPTR üyelerinin görüşlerini ve önerilerini bekliyorum, TEŞÜKKÜRLER.
hangi marka olursa olsun oto teypleri tamiratı pahalıdır, bahsettiğiniz teyp kesinlikle arıza çıkaracak teyp değildir, ilk aldığınızda fabrikasyon hatası yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. pioneer çoğu teybinde ortak altyapı kullanıyor, bu nedenle arıza çıkarsa bile parça bulmakta sıkıntı yaşayacağınızı hiç sanmıyorum.
Sonuçta ekranlı vede dokunmatik olan bir cihaz olduğun için insan biraz tedirgin bakıyor, ekranı bozulduktan sonra bir teyip kadar fiyat isteyipte elimizde kalırsa üzücü olur tabi. Teşekkürler yinede
Peki eğer bilginiz varsa bunların dokunmatikleri nasıl oluyor, bende bi arkadaşımda görmüştüm orta kısmı dokunmatiği basmıyordu, yani eqlayzır ayarı yaparken tıklanmıyodu, normal ayarları kullanmak zorunda kalıyodu, bu durum nedendir sizce?
Hayırlı uğurlu olsun, yumurta kasa cuma günü Pıoneer AVH-5750 In Dash sahibi oluyor, inşallah göğüse güzel bi şekilde olur, koray abi yorumunu bekliyorum