bütçe nedir ? ona göre yorum yapalım istediğiniz ses kalitesi nedir bas ağırlıklı mı yoksa ses ağırlıklımı ?
ben bu cihazı ikinci el alıyorum fiyatı 200 liraymıs bildiğim kadarıyla bu cihaz orjinal pioneer yanı çakma çin mallarından değil ve orjinal pioneerlerde de nasl ses kalitesi oldugunu bilmeyen yoktur ona güvenerek alıcam cd çalarlı tek kötü tarafı o.s
doğru söylüyorsunuz bence çünkü bildiğim kadarıyla pıoneer ..50'li seri cıkarmıyor bunlar çin ve taiwan malı..kendi sitesine girin bakın görürsünüz..bende de bi tane deh-8600 r var ne kadar eski bi cihaz olsa da psikolojik midir nedir aynı ses kalitesini başka teyplerde göremiyorum, cok nadir..
Bahsettigim teyp.. https://www.google.com.tr/search?q=...MXGUY2MLIjiO6HCgKgM#biv=i|0;d|f85hm3xlIkJBcM: Umarim dogru attim. Tapatalk saolsun..
Fiyat olarak ses kalitesi olarak gayet güzel ama artık cd, kaset pek kullanılmıyor ama cd işimizi görür derseniz güzel ama ben olsam usb li teyp tercih ederdim.
200 Liraya bence enaz usb girişli teyp almak daha olumlu olur. Hatta birde Sd kart girişi varsa Cd çalmasada olur. Bende 8350SD var daha bir defa cd kullanmadım devamlı SD karttan müzik dinliyorum. 4 Gb kartta baya parça alıyor.