Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

picantonun yakıtı normal mi?

'Sohbet' forumunda jarrah87 tarafından 27 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    iyi akşamlar arkadaşlar... korea arabalarını sevmemden ötürü kardeşime kia picanto 1.1 ex benzinli otomatik vites aldık...linkteki gibi araba... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-daha-temizi-yok-otomatik-fiyati-dustu-71121564/detay/ Model<dd> Picanto 1.1 EX Comfort A/T</dd><dt ="even"> Kasa Tipi</dt><dd ="even"> Hatchback/55 Kapı</dd><dt> Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı)</dt><dd> <strong ="fuelIcon bg-main">7,4 lt / 4,8 lt[/b]</dd><dt ="even"> Motor Gücü (hp)</dt><dd ="even"> 65 hp</dd><dt> Şanzıman</dt><dd> Otomatik 4 VitesÖnden Çekiş</dd><dt ="even"> 0-100 Hızlanma (KM)</dt><dd ="even">(SAHİBİNDEN.COM VERİLERİ)</dd> arkadaşlar aracın deposunu fullediğimizde (35 LT) araç 270 KM yol alıyor... Sizce bu yakıt tüketimi normal mi? tabi 1.1 olmasını da göz önünde bulundurarak...

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bir Sorun Var Ben 2500 Motor İle Bile 12 Litre Yakmıyorum.Bunun Manueli İle 6-7 Litre Yakıyolardı Şehir İçinde.

3. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    ARacı alırken ekspertiz yaptırdılar...Ben rapora sonradan baktım araba temiz ama motor bölümü yazan kısımda bakım gerekli gibi birşey yazıyordu bir motor bakımı bu kadar etki eder mi? veya ne etki eder bu duruma

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bakım Tabikide Etki Eder. Sonuçta Filtreler Tıkalı Randımanlı Çalışamıyor Motor
    Ama Expertize Kesinlikle Güvenmeyin

Bu Sayfayı Paylaş