Merhaba arkadaşlar iyi forumlar iyi bayramlar.. Aracımın kapı direklerini piano black folyo kaplamak istiyorum bu işlemi kendim yapabilir miyim? Yaparsam nasıl yaparım? Ayrıca aynaları piano black kaplamak mümkün mü? İyi forumlar..
eliniz yatkınsa folyoyu biraz gerdirilerek kredi kartı gibi birşeyle üstünden baskıyla düzleştirerek baloncuk olmayacak şekilde yapıştırabilirsiniz yapıştırdıktan sonrada folyonun kenarlarındaki üstündeki fazlalıklarıda maket pıçağıyla keseceksiniz aynalardan kastınız dikiz ayna kapaklarıysa onlarda kaplanmakta veya sprey boyayla boyanmakta eliniz yatkın değilse bi reklamcıya gider parlak siyah folyoyla kaplatırdım aracınız gri bu altaki şekilde cam çevresi dahil kaplanırsa daha güzel duracaktır
Reis sen o arabayı öyle nasıl kullanıyorsun ben önden 7 arkadan 4 yaptım ömrümden ömür yedi kartel koruma çiçeğe döndü şimdi arka 4 ön 5 sakin sakin takılıyorum
araç benim değil hocam size örnek olması açısından paylaştım 4 eraya bindim ama daha gri nasip olmadı araç resimdeki gibi olsaydıda öle bi kullanırdımki oho