Arkadaşlar merhaba yeni aracımda piano black kaplamalar var özellikle orta konsol komple pianoblack şuan için bi çizik oluşmadı fakat gerçeten çok toz oluyor üstü ve yakında cizilicektir mutlaka mikrofiber bezle sürekli temiz tutmaya çalışıyorum ama nafile çizildikten sonra neler yapabilirm yada çizilmeden önce nelerle koruyabilir sonax yada mugeiars ın ürünleri var ama piano black için değil sadece plastik için önerirmisiniz yada vermıdır başka yöntem aklımdaki yöntem: İnternetteki elektronik aletler için elektrik yalıtımı olan 40 tl civarındaki anti statik spreyle yüzeyi kaplama . PlastX denilen bir plastik parlatıcı ile cizik olursa temizlemekMarkası mugeiars Mikro fiber bezle yıkamacı öncesi temizleyip yıkamacıyı uyarmak.
Üstat bende senin gibi i20 sonrasında Clio icon a geçtim, bulduğun yöntemleri paylaşırsan bende pianı black aksamları korumak istiyorum.
Şuana kadar yukarda yazdığımdan başka bi yöntem bulamadım valla bayramdan sonra ziebart ile konuşucam bakalım ne sonuç olucak.
Hocam her parça zamana yenik düşer , iç dış her şey eskimeye aday bence piano black kısımı siyah folyo yada şeffaf folyo ile kaplat rahat et. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar spreyway antistatik sprey şuan için gerçekten güzel markayı öneririm göğüslüğede uyguladım arabadatoz tutmuyo şuan daha bakım ve onarımı için bişey bulamadım