Peugeot 206 1.6 xt sanruflu modeli nasıldır bilgi alabilirmiyim yumurtayi satip bu model almak istiyoruz
Bu kismi ben soyle algiladim " yumurtayi satip heyecan ariyoruz" Ya saka bir yana basa bela o araclar. Az kalsin zamaninda aliyordum. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aynen oyle basa bela arkadasta vardi motor alev aldiktan sonra fan devreye giriyo HTC One cihazımdan gönderildi
Eski pug kullanıcısı olarak her aracın temizini bulman gerektiği gibi 206,da sıkıntı çekmemek için temizini bulmak şart XT modeli bu araçların dolu olanıdır 1.6 motorlarda 90 hp ve 1.6 16v 109 hp seçenekleri mevcut yakıt sarfiyatı unmadığın kadar düşüktür normal kullanımda 1.4 75 hp benzinli kullandım bir arkadaşın aracını çoğu 1.6 araçları yer neticede 106 gti,de 1.6 16v en olumsuz yönleri lpg,dir bilğine
çok teşekkürler yorumunuz için araç gerçektem güzel arkadasımda 1.6 90 hp tek kapısı varsı sanruflu 90 hp olmasına rağmen çok seriydi
Yanılmıyorsam 206 tek kapı XS modeli olması lazım karar senin aracı seri kullanıcaksan XT 1.6 16v,ten şaşma istediğini alırsın hem hız hem modifiye yönünden Arkadaşlar hararet normalde hep 90c zorlamalarda 95\97c olabilir buda avrupa araçlar için normaldir mesala opellerde sıcaklık 100c bulur dökülme meselesine gelince pug tipi araçlarda genelde en düşük jant olarak 15 inç spor yay olarak,ta 3.5 yay kullanılır 16 inç jant ve 45 yanak lastikle beraber 5 mm yay kullanıpta devir saati devamlı 5000\6500 devir arası kullanılmış bir aracı bende kendi adıma almak istemem bu şartlarda kullanılan A araç bir ay önce olmuş X araç 6 ay sonra olmuş araç markasını ne olursa olsun dökülmeye mahkumdur fark etmez
hor kullanılan her araç dokulmeye mahkumdur haklısın pejo da spor bi araç görünümünde oldugu için herkes seri kullanıyor ve bu yuzden dökülüyor bncede