19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

petlas 185 65 R14 KIŞ LASTİKLERİ

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda niyazi tarafından 28 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. niyazi

niyazi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bugün 2 tane petlas 185 65 r14 kış lastiklerine fiyat aldım.çiftine 150 tl 3 taksit karta.petlas kullanan var mı?kış lastikleri hakkında deneyimi olan varmı.türk üretimi fabrika türkiyede.lassa çiftine 215 tl dedi.3 taksit.pirelli çiftine 190 tl dedi.petlas sanki mantıklı gibi.ne dedrsiniz.güvenilirmi.yaşadığım şehirde kiş lastikleri 6 ay takılı kalıyor.

2. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    şehir ???

adana mı başka yer mi..adana ise; size kış değil yağmur lastiği daha avantajlı olur eğer çok sık şehir dışındaki yüksek karlı yerlere gitmiyorsanız..ama illa alacağım derseniz petlas adana da iş görür

3. niyazi

niyazi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    adana memleket.ben elbistandayım.bilen iyi bilir buraların karını buzunu.

4. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    o zaman goodyear ultragrip7+ almalısın bütçe sıkıntın yoksa..ama ;+ olanından...forumda aratırsan bazı yazılarımı bulursun..ama bütçem kısıtlı diyorsan pirelli al derim..

5. karizmaxenon

karizmaxenon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    bilal aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    yazlık lastiğini şu an(14 bin km dir) kullanıyorum,açıkcası beklentımın ustunde bi sonuc aldım,söylenın aksıne yumusak yol tutuşu iyi fren mesafesı normal olan bi lastık,ama gel geleım kışlık lastık seçiminde o kdr cesur olamadım,tamam petlas bayaği kalıteyı artırmış ama ne bileyım tatmın olamadım ve yaptiğim araştırmalar ve aldiğim referanslar sonucu goodyear UG7+ aldım.henuz kullanamadım ama memnun kalacağimi umuyorum https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley12.giftavsıyem aşiri bi kış şartlarında kullanmayacaksan al ama ben işimi riske atamam ve tecrube edılmış bi lastık almak istıyorum dersen o zaman daha kalıte bi şey düşün...mesela ben fulda kristal ıglu kullandım 14 inç olarak çookkk memnun kalkdımçok kişinin zincirsiz çıkamadiği gidip gelemediği yerlerı onla gittim.onu tavsıye edebılırım ...

6. murat yağcı

murat yağcı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lastikte michelinden vazgeçme

Bu Sayfayı Paylaş