Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

periyodik bakım işçilik ücretleri

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda erisnu tarafından 4 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. erisnu

erisnu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhabalar 2009 model accent era 1.4 benzinli aracım var. 12500 km'de ancak araç iki yaşını doldurduğu için bugün düzce Hyundai Özenler'e gittim. bana 30 bin bakımının yapılacağını söylediler. ödediğim fatura 320 TL. bana bir buçuk saat içinde aracımın işinin biteceğini söylediler, ancak aracın işi 2 saat 45 dakikada bitti. (bu arada servise randevu alarak gitmiştim.) İşçilik ücreti olarak yaklaşık 140 TL ödedim. faturanın ayrıntısı magnatec prof. 5w-40 64 tl yağ filtresi 7 tl yağ tapa contası 1,53 tl yağ boşaltma tapası 1.66 tl hava filtresi 15,73 tl cam suyu 2 tl balata temizleyici 7 tl bujiler 26,72 tl hava filtresi(neden iki tane soramadım) 29,04 tl atık imha bedeli 1,10 tl işçilik 135 tl toplam 290,78 tl indirim 19.57 tl kdv 48.82 tl genel toplam 320,02 tl araçla toplam uğraştıkları süre 1 saat kadar. ama benim ödediğim ücret 2,5 saat ve yaklaşık kdv dahil 140 tl. usta bir benim araçla ilgileniyor sonra gidiyor 20 dakika başka araçla ilgileniyor. başka araçla ilgilenirken geçen süreyi ben neden işçilik ücreti olarak ödüyorum. itiraz ettim, ancak bir sonuç alamadım. bu bakım ve işçilik ücreti normal mi, sizler ne kadar ödediniz? bana pahalı geldi. yazık ki biz bu servislere gitmeye mecburuz.

2. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hayırlı olsun..hava filtrelerinin biri polen filtresidir..fiyatlar çokda yuksek değil..işçilik süresi biraz fazla ondan 20-30tl düşük olması gerekirdi sadece.

3. afaydin33

afaydin33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; "><div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">bana biraz fazla gibi geldi. Aslında işçiliğin süresi bellidir. Bence fazla işçilik almışlar. Filtreye gelince biri polen filtresi olması lazım. Faturada o şekilde çıkıyormuş.

4. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Geçmiş olsun. 30bin bakımı dedikleri sey öyle büyük bir sey miş gibi geliyor kulaga ama yaptıklarımın aslı yok.
    Cok yuksek fiyat cekmişler. Aslında fiyatlar iyi gibi ama işçilik nedne okadar fazla onu anlayamadım. Baska servisler bujilere 80tl cekerken bunlar uygun yazmıslar.

5. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    aynı bakımı 250 tl'ye yaptırdım ben 1 ay önce parça fiyatları aynı işçilik farklı sadece sizinle..keşke itiraz etseydiniz ordaki tabloda bile 281 tl nasıl bu kadar oluyor diye, arayıp merkeze söylicem falan diyince azıcık sert çıknca tutuşuyolar hemen yoksa kural kaide pek tanımıyo servisler uyarmadıkça...

6. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    bu parcalarla bu işlemın dısarıda malıyetı 100 lıradır

7. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Serviste en ayar olduğum polen filtresi ile balata spreyi fiyatı. 10 tl lik filtre 30 tl, kutusunu 5 tl ye aldığı balata spreyinin 2 fısfısı 7 tlhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif

8. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Değerli Kardeşime aynen katılıyorum.

9. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    sen spreye değil sıkana bakcan köksal bey https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    adamların sıkması bi başka olsa gerek https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

10. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Tipik Servis Fiyatları Diyorum Garanti Kapsamı Altında Fazladan Para

11. erateam

erateam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugun bakıma götürdüm işçilik bedeli 55 lıra.

12. Sedat2626

Sedat2626 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    135 Lira sadece normal bakım işçilikten alınan Para çok uçuK..

13. VgT91

VgT91 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Özgün Can OKUR
    Yaşadığınız Şehir:
    10-BALIKESİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Lanet olsun bu servislerdeki işçilik ücretlerine...

14. ybayık

ybayık Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende yakında 30 bakımına girecem. bu balata spreyi piyasada satılan bişeymidir? benim frenlerden cız cız sürtme sesi geliyor, bir defa götürmüştüm servise güya sprey sıktılar gene ayneen devam ediyor

15. rsm-17

rsm-17 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende bugun 15.000 bakımını yaptırdım toplamda 240lira aldılar bana ii geldi sizce

16. erateam

erateam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğrudur ben 220 lıraya yaptrdım.demekki servisten servise değişiyor

Bu Sayfayı Paylaş