19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

periyodik bakım hk

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda erol_44 tarafından 30 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. erol_44

erol_44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkese iyi günler diliyorum.
    Benim aracım 2000 model hyundai accent lx mpi motor araç

Bu bwnim ilk aracım ve çok memnunum. Araca alalı 6 ay kadar oldu ve 99500 km de araç. 100.000 km bakımları olup olmadığı ve bu bakımlarda nelere bakılıyo neler yapılıyo bide ne kadar paraya çıkıyo servislerde bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Herkesi kazasız mutlu günler diliyorum.

2. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    öncelikle aracınız hayırlı olsun...
    100.000 bakında pek bir şey yok bildiğim kadarıyla ama 90.000 bakımı yapılmış mı emin olun..serviste 100 kusur fiyat vardı 100.000 bakım için..

3. oknozkn

oknozkn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkese iyi akşamlar. bende matrix 1.6 team sahibiyim. arabamaı alalı 1 yıl oluyor. henüz 8000 km de. bakım kılavuzunda 15000 bakımı için 1 yıl yada 15000 km. diyor hangisi önce gelirse diye belirtmiş. acaba 15000 km nin dolmasını beklesem garanti bozulur mu.

4. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    15000km yi beklersen garantin bozulur 1 yıl dolduğuna göre servise hemen götür aracını

5. oknozkn

oknozkn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    cevabınız için teşekkür ederim fakat yağ değişimi falan 15000 yazıyor. merak ettiğim sadece şöyle bir bakacaklar mı yoksa daha km si dolmamış yağı falan değiştireceklermi

6. oknozkn

oknozkn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bana aracı aldığımda ilk bakım 1000 de sonra 15000 de bir dediler servisten ama kılavuzda da hangisi önce gelirse diyor.

7. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    hangisi önce dolarsa

yani senin 1 yıl önce dolmuş,ilk bakımın yapılacak.....anlatabildimmi?

8. oknozkn

oknozkn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeş yanlış anladın. arabam mart 2009 da alındı. 1000 bakımını zaten yaptırdım. hangisi önce kısmını da anladım. diyorumki hadi gittim. aracımı alalı 1 yıl oldu. ne yapacaklar yani kirlenmeden 15000 km de bir değişen yağımı değiştirecekler.

9. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kirlenmiştir o yağ. aç bak istersen motoru.

10. mstfşahin

mstfşahin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 2.el araç aldığımda ne olursa olsun gider yağını filtrelerini değiştiririm..eski sahibi ne kadar bakımını yaptırdım desede gider yaptırır bi kontrol ettiririm içim rahat olur.

11. zafer61

zafer61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mrb arkadaşlar bugün maslakta bir ustaya 113000 de arabam bakıma götürdüm. uzun yola çıkacam 120 bini beklemedim. accent 2000 mpi lx aracımın fren baskı balata 2 atet aks ve körükleri hava filtresi triger kayışı rot ve balans bakımı yapıldı. 485 tl verdim ayrıca katalizatörüm patlaktı içi boşaltılmıştı usta spiralli ve susturucu takmamı önerdi sesi kesmek için ve arıza vermemesi için 250 civarı da bu tutar dedi. spiral ve susturucu işini dönüşte bakacam diğerlerini hallettik adam özellikle triger için iyiki geldin dedi muhtemelen yolda kalabilrdin dedi kayış berbat duruma gelmişti 113000 de arabam sizce bu bakım nasıl olmuş servise hiç sormadım çünkü geçen arbama çarpmışlardı servise götürdüm karşı taraf hatalı olduğu için çok ufak tefek şeylere 730 tl fatura çıkarmışlardı ondan dolayı servis aklımın ucundan bile geçmiyor işleri güçleri ciroyu tutturmak sabıkalılar yani

12. zafer61

zafer61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ayrıca benim katalizatör içi boşaltılmış duurumda hep çıkma taktırayım diye düşündüm sizin fikirleriniz neler bu konuda

13. firecrab

firecrab Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mert T.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    katalizatör ile aynı boyut ve ebatlarda yapılmış susturucular var sanayilerde (örnek haramidere) egsoz imalatçıları uygun fiyata satıyor, spiral yoksa olması lazım tabii bunuda bulabilirsiniz. 250 tutacağını sanmam...

Bu Sayfayı Paylaş