Merhaba arkadaslar bugun aracimi(hyundai ix35 2015 model otomatik) istanbulda yetkili servise bakima goturdum.periyodik bakim masrafi 1100 tl ilave olarak ön balatalarin ve ön fren diskinin degismesi gerektigi soylendi.Ön disk takımına 1800 tl.fiyat verdiler.bana çok uçuk bir rakam gibi geldi.internnette cok degisken fiyatlar var 300 den basliyor 1300 e kadar cikiyor ama 1800 nedir Allahaşkına. Kararsız kaldım onerilerinizi alabilirmiyim.yan sanayidemi degistirsem karar veremedim.
2017 de aracı aldıgımda yetkılı servıs banada bakımda korkunc bır rakam cıkarmıstı konularımdan bakıp okuyabılırsınız 3000 e yakın bır rakamdı net hatırlayamadım disk ve balatalar ıcın .disklerınız bıtmeye yakın tornayla kurtarabılırsek kurtarırız dedılerdı ....2021 deyız 2 hafta once bakıma gırdık disklerı kontrol ettırdım ustalarımın hepsı bu dısklerın neyını degıseceksın abı tertemız sorunsuz yola devam dıyor.tornalık durum bıle yok .siz anlayın artık servıslerın sacmalıgını
Bilgilendirmeleriniz için tesekkur ederim arkadaslar.Sonuct fren sistemidir deyip kafamda soru isareti kalmaması adına yetkili servisde yaptirdim.Ön balata ve ön disk dediğim fiyattan değişti.Yalniz eve gelirken farkettim araba durduğu anda yani son frende ufak gıcırtı sesi hala var.Bu normalmi sizce sonucta yeni balata