Hyundai Getz GLS 1.3 için performanshava filtresi almayı düşünüyorum. Kutu içi performansfiltresi yakıta ne yönde etki eder? Hangi markayı tercih etmeliyim?
Getz'lerin çok sağlam hava filtresi sesi vardır tavsiye ederim.Yakıt konusuna gelince normal giderseniz yani normalden kastım aracınızı şuan kullandığınız gibi kullanırsanız ve performans filtresinin montajını düzgün bi şekilde soğuk havayla temasını direk sağlarsanız şu anki yakıttan daha az yakıcaksınız.Ancakkk filtreyi taktıktan sonra (ki herkezde böle oluyor) sesi duymak için gaza yüklendiğinizde aracınız ister istemez fazla yakıcaktır.Umarım gerekli açıklamayı yapabilmişimdir. Kit olarak düşünüyorsanız simato diye bi kit var.Ancak sadece filtre takıcaksanız piyasanın en iyiler raid ve k&n dir bunların yanında tercih edebilceğin yed markasıdır.
En pahalısı simoto kittir.Sadece filtre olarak sıraladığımız zaman raid,K&n ve yed olarak gelir.Yed'ler 30tl civarı kn 50 raid ise 80tl civarıydı en sonhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
ben 120 den asagı k&n bulamadım arkadaslar (kutu içi) eger varsa bildiğiniz bi site fln varsa bilgi verirseniz sevinirim...
fr 140 kardeş selam abi özelden gel sana bir numara vereyim birde ona sor istersenben bu arkadaştan baya makul fiyata çok güzel poarçalar almıştım abi....