Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Performans Hava Filtresi

'Getz Forum - Club' forumunda m.baldan tarafından 18 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. m.baldan

m.baldan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai Getz GLS 1.3 için performanshava filtresi almayı düşünüyorum. Kutu içi performansfiltresi yakıta ne yönde etki eder? Hangi markayı tercih etmeliyim?

2. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Getz'lerin çok sağlam hava filtresi sesi vardır tavsiye ederim.Yakıt konusuna gelince normal giderseniz yani normalden kastım aracınızı şuan kullandığınız gibi kullanırsanız ve performans filtresinin montajını düzgün bi şekilde soğuk havayla temasını direk sağlarsanız şu anki yakıttan daha az yakıcaksınız.Ancakkk filtreyi taktıktan sonra (ki herkezde böle oluyor) sesi duymak için gaza yüklendiğinizde aracınız ister istemez fazla yakıcaktır.Umarım gerekli açıklamayı yapabilmişimdir.

Kit olarak düşünüyorsanız simato diye bi kit var.Ancak sadece filtre takıcaksanız piyasanın en iyiler raid ve k&n dir bunların yanında tercih edebilceğin yed markasıdır.

3. m.baldan

m.baldan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim. Fiyat araştırmasıdan sonra hemen almayı düşünüyorum.

4. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    En pahalısı simoto kittir.Sadece filtre olarak sıraladığımız zaman raid,K&n ve yed olarak gelir.Yed'ler 30tl civarı kn 50 raid ise 80tl civarıydı en sonhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

5. FR140

FR140 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 120 den asagı k&n bulamadım arkadaslar (kutu içi) eger varsa bildiğiniz bi site fln varsa bilgi verirseniz sevinirim...

6. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fr 140 kardeş selam abi özelden gel sana bir numara vereyim birde ona sor istersenben bu arkadaştan baya makul fiyata çok güzel poarçalar almıştım abi....

7. tiesto646

tiesto646 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    simota taktırdım ben ve mükemmel bi ses aldım

Bu Sayfayı Paylaş