Arkadaşlar bugün farkettim bizim evin orda bi yokuş var ordan aracım la 4 viteste tırmanırken hala devam edip 5 istiyordu ama bugün farkettim ki 4. Vitesten aynı yokuşta aynı hızla devir düşüp 3 istemeye başladı ve yakıt tüketiminde de artış gördüm. Hatta yağ ve filtre değişimini dün yaptım bu neden olabilir anlayamadım sorun ne olabilir?
Herkesin kendi aracini tanimasi bilmesi ne kadar guzel GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben hunday arabasına ilk kez biniyorum babam bana bmw e21 de öğretti şöförlüğü sonra e30 36 46 90 derken bi kaç motor yaptırdım zarar ettim felan hundaya yönlendim bu sene gerçekden çok zor bi dönem geçiryorum anadan doğma bir bmw ci olarak devir saatine kan dolaşımını bağlayıp makinam elektrik keserken kalbiminde elektrik kestiği kanın damarlarına elektrik keserek pompalayan bir hayatı olan adamken bir anda cruise 90 km de bağlayıp hayatı rolantiye bindirmiş gibi hissediyorum kendimi ve bu arabadan hiç bişey anlamıyorum ben hissedemiyorm o abi kardeş sıcaklığını
Sefa zor günlerin için allah yardımcın olsun. Bilmem başka arkadaşların babası nasıldır ama benim babamın hala arabası yok. Şahsım adına konuşursam 3 işte çalışıyorum (fiziksel olarak) İlk arabam hunday değildi hyundai idi bir yumurta kasa sonrasında elantra aldım. Şimdi ise sonata. Çok zor zamanlar bende geçirdim ama hayat bana baba parasının heyecanını hiç yaşatmadıgından hep daha fazla çalışma yolunu denedim. Tavsiye ne iş yapıyorsan 4 koldan sarıl ve özlediğin bmw ye kavuş. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün iki arabamı verdğimde karşılığında bi bmw f30 alabilirim belki yada 5 10 lira daha eklerim üstüne o olur en fazla ancak!( bmw arabası erkeğin dostu gibi m paketi ışıklı eşikler eskiyen jantları felan ne harcarsan harca bitmez hergün yer o yedikce sen verirsin illallah getirir insana en son birde 6 slinidri 24 valfin kapağı çatlar su eksiltmeye başlar 15 20 neyse verir motor yaptırırsın bıkarsın bugün bmw ye bindm de motor yaptırmadım diyen etrafında 10 kişiden 3 ü dür belki o yüzden aman aman kalsın elantra benim işimi fazlasıyla görüyor sanayiden ve parçacılarjndan çok gidip gelmekden bıktım istemiyorum gayri
ben 11 aydır kullanıyorum yumurtayı, ankaraya çorluya gittim istanbulu alt üst ettim 11 ay boyunca hiçbir şekilde beni yarı yolda bırakmadı...yaklaşık 7000km kullanmışım sıkıntı yok gerekli masfarları fazlasıyla yaptım (buji, filtreler, amotisörler, yağı, suyu,lastikleri vs)....gerçekten Hyundai kullanıcı dostu bakarsan arabana o da sana bakıyor üzmüyor...
Cümleten Selamünaleyküm yumurta kasa aracım var aracın performansı bayağı düştü gaza basıyorum gitmiyor Neyden kaynaklanır bujileri aldım alalı değişmedim SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay canına o bujiler ölmüştür. Aracı çalışmasına sevinmelisin . Buji yüzünden bobin ve buji kabloları zarar görmemiştir umarım. Yeterli ateşlemeyi yapamazsa bobin daha çok çalışıyor ve zarar görüyor ömrü azalıyor.