Herkese merhaba bu 2006 accent admire aracimin sadece on camlarina ruzgarlik ariyorum hani su eskiden olanlar vardi ya mugen tip olmayan yanlis hatirlamiyorsam perflex markaydi seffaf gorunumlu bilen duyan varsa ankarda yardim ricasi ile SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kayıp arar gibi aradığınıza göre zor bulunuyor demekki , piyasada eski modellerle yeni çıkmış modellerin aksesuarları oldukça az bulunuyor , eğer tüm aramalarınıza rağmen bulamazsanız ki ( ben aracıma uygun piyasada bulamayınca vardı da montajı sorunluydu ) aradım ve Trabzonda araca özel yapan bir şahıs var ve elinde kalıbı varsa yapıp kargoluyor , siz de bu yolu tercih ederseniz , özelden yardımcı olabilirim. iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi
Aslinda kayip degil ama piyasada az yerde var 2 yerde buldum hafif bir arayis sonrasi bir tanesindekinin esi kirik cikti digeride 60 tl isteyince haliyle aramak sart oldu SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece önlere mi , arkalar yok mu? Hayırlı olsun , iyi günlerde kullan. iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi
Bu model perfleks markasinda ilk tasarlanan modellerdir mugen tip degildir orjinali ayrica mugenler boya rengi olarak cok siyah ve admire kasasinda hos durmuyor mugen tip era civic yarzi hatlari olan araclarda o numara ama soyle bir gercek var ki ben yine mugen almazdim tesekkurler guzel dilkekler icin SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben aldım on cam ayna tarafına tam oturmadığı için sokup attım internetten almaktansa yerine gidip araca tutup almak daha mantikli Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğiniz gibi bende araçta deneyerek almak istiyorum aslında. Zaten intenette bizim modele göre fazla seçenek yok 2 yada 3 tane bulabildim. Onlarda da resim bile temsili. Ben ilçede oturuyorum. kendi aracımla da hafta içi izmir e gidemiyorum. İşe de şirket aracıyla gidince deneme olamıyor. Sizin araçta kol dayama varmı orjinalinde.
Dizelerde kol dayama yok benzin otomatik te var sanırım ben hiç ihtiyaç duymadım o aksesuar a Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi