Öncelikle herkezin bayrami mübarek olsun. Aracimin pedal kismini ve diger yolcularin ayak bölümünü isiklandirmak istiyorum, Peki bu kablolari nereye baglamamiz gerekiyor? Kapilar acildiginda isigin yanmasini istiyorum. arac hyundai getz Led isik resim:
Geceleri sürekli mi yanacak yoksa sadece kapıları açtığınızda mı buna karar verdiniz mi? (Burayı zaten yazmışsınız ) Sadece geceleri ve sürekli yanmasını istiyorsanız; ledin + ucunu parkların + ucundan paralel kablo alıp ledin - ucunu şaseye bağlayarak yapabilirsiniz. Sadece kapıları açtığınızda yansın istiyorsanız; kapı switchlerinin iç aydınlatmayı tetikleyen + ucundan paralel kablo alıp ledin + ucuna ve ledin - ucunu şaseye bağlayarak yapabilirsiniz. + ve - uç tespitini kapılara giden kablolardan yapabilirsiniz. İç aydınlatmanın tetikleyicisini bulana kadar her seferinde bir kabloya ölçüm aletinin + ucunu bağlayın diğer ucunu şasede bir noktaya sabitleyin, switch aktif ve deaktif konumunda ölçüm aletinizin vereceği tepkiye göre(ışık yanıp sönme de olabilir, voltaj ölçümü de olabilir bu ölçüm aletine bağlı olarak değişir) bulabilirsiniz. Hocam kapılara bağlı yanmasını istiyorum dediğinizi son kontrolü yaparken gördüm, geceleri yanacak şekilde bağlayabileceğiniz kısmı belki başkasına yardımı dokunur diye silmedim.
Yardimlariniz icin tskler. dediginiz gibi yaptim, deneme icin söför bölümüne yaptim peki her yone 4 koltuk bölümüne yapsam, tavan isiklari ve ayaklar ayni anda yandiginda sigorta felan atmaz demi? video: http://www.bilgalleri.dk/video/stylingprojekter/58386-lys_ved_foedderne__til_forum_emne