Evet arkadaşlar yarın kısmet olursa ve havada güzel olursa arabamı yıkıycam ve bakım işlerini elimden geldiğince yapmaya çalışcan bunun için motora yağ sökücü sprey aldım torpido ve diğer plastik aksamları parlatıcı sprey aldım inş yarın cok güzel olucak resimleride temizlikten sonra çekicem sonrada paylaşıma sunarım herkeze iyi hafta sonu
motordaki sızan yağları falan temizxlemek için balata spreyi sıkın hiçbişey bırakmıyo benim usta öyle yapıyodu
bu benim aldığımda cok iyi temizlio arkadasımda vardı sprey dibinde biraz onunla temizledim sonra gittim bende aldım bakalım işte kımet olursa yarın yıkadıktan sonra temizliycem
bende paRlatıcı ve temizleyici ürünler almak istiyorum ama hepsine güvenemiyorum bana marka önerebilirmisiniz ??
kolay gelsin.inşallah bende pazartesi boya koruma,motor koruma ve detaylı iç temizlik yaptıracağım çakırlarda.
dünde ben bi motor temizleyici ürün aldım motora sıktım ispirto gibi uçtu.bende sabunlu suyla giriştim motora )
pazartesi boya koruma detaylı iç temizlik ve motor koruma yapılsın resimleri koyacağım.sırayaylara geldi.