Arkadaşlar aracıma zincir alacağım hepsibu...com da 50 tl modacar ve knk markalı zincir var acaba hangisini almalıyım bazılarında 12 mm yazıyor bunlarda yazmıyor alan yada kullananlar acil cevap bekliyorum
şehir içinde kullanıma gerek yok,ama sadece uzun yolda kullanım ve tedbir amaçlı bulundurmak istiyorsanız alın...Ve piyasada lastikçilerde güzel ürünler var.. Zincir mecbur olmadıkça takılmamalı,bugün kaç kişiyi gördüm zincir takıyor,zaten hava yumuşadı karlar erimeye başladı,zincir takarak araca zarar vermekten başka iş yapmıyorlar
Ben sadece tedbir amaçlı almak istiyorum birkaç günlüğüne şehirdışına çıkacağım kıslık lastiklerim var zaten şehiriçinde ihtiyaç duymuyorum.Sizce hangisini alayım ?
ünlü bir lastik firmasının resmi sitesinden alıntıdır "Kış lastikleri, her türlü hava koşulunda, zincir kullanmadan güvenli sürüşü garanti etmek için sonbahar aylarında araca takılmalıdır"
aslında zincirde markaya bakmam ben ama modacarın ürünleri kalitesiz oluyor... Ankarada nerde oturuyorsunuz iskitlere yakınsanız efeoğulları lastik var veya onun karşısında çelebi lastik onlarda çeşit var... Ben almıştım efe oğlundan kırmızı bir kutuydu markasını bilmiyorum ama uzun yolda tam 400 km gitmiştim buzun üstünde gayet iyi ve sağlamdı Düzenleyen : hyundaı_era_06
paranıza kıyabilirseniz bunu alın.. ben 4 sene önce bir kışı bununla geçirdim çok memnun kaldım hala kutusunda duruyor..bir daha kullanmadım kar lastiği alınca.. ama zaten kar lastiğiniz var belki kısa süre lazım olacak ucuz bir üründe işinizi görecektir ama kullanırken kırılmayacak bir şey olmalı yoksa çamurluk-boya vb çok zarar verir. bunun özelliği kuru yolda bile oldukça titreşimsiz gidebilmesi..yer yer kar kalkıyor asfalt oluyor sonra tekrar buz..sürekli tak çıkar derdin yok.. bizim 185-65-14 e uygun olanı c-3s : 250 tl http://www.hepsiburada.com/Liste/snowtech-c3s-kaucuk-titresimsiz-kar-paleti-60a021/productDetails.aspx?productId=otm60a021&categoryId=20024790 firma: http://www.snowtech.com.tr/kaucuk-snowtech_kaucuk_karpaleti_ebat_tablosu.html kar paleti alan kopma vardiye şikayetçi ama bu kar zinciri diye geçiyor karışmasın..resimdeki üründen bahsediyorum(hepsib.) Düzenleyen : mdx78
Güzel üründe herzaman karın içinde olsam alırım ama ayda yılda 1 lazım olacak o yüzden kırılmadan zarar vermeden iş görsün yeter diye düşünüyorum
aslında zincirde markaya bakmam ben ama modacarın ürünleri kalitesiz oluyor... Ankarada nerde oturuyorsunuz iskitlere yakınsanız efeoğulları lastik var veya onun karşısında çelebi lastik onlarda çeşit var... Ben almıştım efe oğlundan kırmızı bir kutuydu markasını bilmiyorum ama uzun yolda tam 400 km gitmiştim buzun üstünde gayet iyi ve sağlamdı Çok yere baktım içime sinmedi dediğiniz yerden efeoğulları lastikten 40 tlye aldım jope marka dediğiniz marka olabilir ispanya malıymış teşekkürler almak isteyenlere duyurulur