merhaba arkadaşlar benimde çoğu kişinin olduğu gibi pat pat sorunu, ilk çalışma sorunlarını ben kendi aracımda çözdüm arkadaşlar belki yararı dokunur dedim anlatırsam umarım işinize yarar.. İlk çalışma sorunu motorun stop etme gibi çalışması benim bi ustam var o çözdü bütün hepsini aracım 1.3 getz Gls benzin pompası dedi ve gittim bosh markalı benzin pompası aldım 140 tl ye işçiikte 50 tl aldı ve dğeiştirdi ve o günden sonra ilk çalışma tek marşta çalıştı aracım ve hemen marşa bas git gibi çalışıyordu... Pat pat sorunu ise tüpün bakımını yap dedi bana ful paket yaptır dedi ful paket ise tüpün bütün filitresini değeiştirdim ve enjektör temizliyici sıvı döktüler depoya ondan sonrada pat pat da çözüldü yani aracımın hiç bi sorunu kalmadı.. Bunları paylaşmakla sizlere belki yararım dokunur dediydim inş dokunur yararım saygılarımla...
Paylaşım için teşekkürler...Bende full paket tüp bakımı yaptırmıştım, bütün filtreler falan değişmişti ve sonuçlarını yine burada paylaşmıştım...Dediklerinize aynen katılıyorum....Bakım şart...