Arkadaşlar aracıma kendim pasta cila yapacam polisaj makinesi aldım fakat sormak istediğim bir şey var. Kutuda makineye bağlı süngerli başlık takılı ayrıca bir kalın bir ince tüylü bone var. Pasta hangi başlıkla cila hangi başlıkla yapılıyor yardım ederseniz çok sevinirim teşekkür ederim...
Pamuklu gibi olan pasta için, ince olanlar ise cila için kullanılıyor. Makine ne marka link var mı tapatalk
Hayirli olsun aman dikkatli olun plastik parcalara dikkat edin ve aracin yuzeyinin cok temiz olmasina ozen gosterin HTC One cihazımdan gönderildi
makinanın içinden çıkan padler pek iyi olmuyor.ayrıca padlar hakkında ve pastanın aşındırma derecesi hakkında bilgi edinmeden bu işe girişmeyin derim zira boyayı mahvetme olasılığınız çok yüksek.kısaca anlatmak gerekirse cuttin pad ile derin hare izleriniz çizikleri alırsınız tabi kullandığınız pastanın aşındırma derecesine göre farkeder.polishing pad biraz daha yumuşak bununlada ince hare izlerini falan alırsınız en son finishing padlede cila,wax atarsınız en son olarakta koyun postu şeklinde ki ince yün padlede çok derin çizikleri almak için kullanabilirsiniz.pasta olarak meguiarsın 105 ve 205 pastasını öneririm profesyonel ürünler.bence hiç pasta cila yapılmadıysa önce kil+105+205+fk1000p mükemmel sonuç veriyor :RpS_thumbup:
ürün fotodaki ise iade edip kaliteli marka bir cila edinin derim. bu makinenin yaptığını elle de yapabilirsiniz. araç bakım bölümündeki konulara göz atmanı öneririm.
Teşekkür ler arkadaslar bilgisizlik cok kötü valla GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaslar bunlar pedler bide makineye bağlı sungerli baslik ta var hangisi pasta icin hangisi cila icin GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Köksal a katılıyorum o makina bir işe yaramaz verdiğiniz paraya yazik olur. Ben 2 arabada 2 tane ayni cihazdan yaktim.