arkadaşlar izmirli üyeler nerde hemen gelin cok pasif kaldık millet ankara istanbul diye yırtınıo bizde bişi yok hemen izmirliler toplanmalı burda oncelikle tespit edelim haydiii herkes gelsinnn
Evet izmirli arkadaşlar bir buluşma bizede şart oldu. Bir organizasyon olursa seve seve katılırım. Bende güzelbahçe'deyim. 2-3 kişi bir başlangıç yapar. Her ay belli bir günü toplantı günü olarak ayarlasak marka olarak vosvosçulardan sonra belki bir ilki gerçekleştirirz.Yolda gördüğümüz HYUNDAİ markalı araçlarada camlarına ufak yazılar taksak ilgilenen olur diye düşünüyorum. Belki biraz hayal kuruyor olabilirim ama... fikir işte
Aslında bütün şehirlerde dediğim gibi yapılabilse süper olur. Düşünsenize Tüm Türkiye'de aynı gün ve saatte HYUNDAİ buluşmaları...
yok o biraz zor ama bunu yapabiliriz bnceee yahu nerde bu egeli ler yada izmirliler allah allah yaaa hheeeeeyyyyyy kimse yok muuuu BULUŞMA VARRRRRRR!!!!!!
bnde ole diyorum ztaen ama kış olsada olur yterki toplanalım sohbette konu actım oraya gel katıl hadi....