Arkadaşlar erama park sensörü alıp kendim bağlamayı düşünüyorum servis 200 lira diyor dışarıda da 120 diyorlarucuz iş görecekbir park sensörü alsam kendim taksam diyorum en zoru tamponları delme kısmı herhalde .Bu işi kendisi yapanlardan fotoğraflı yardım bekliyorum?
var dostum ben kendim taktım delmek için uç park sensörüyle beraber geliyo zaten bagajı aç ve kilitten aracın tam ortasını bul işaretle daha sonra her iki tarafa 20şer cm ölç gene işaretle ve bidahakiler için 40ar cm ölç işaretle del istepnenin ordan lastik contalar var aç ve kabloları içeri sok stop lambası soketinden de geri bites lambasına gelen kabloyu buldun mu iş tamam
Teşekkür ederim tampom delinirken sadece pilastikmi deliniyor yoksa içerisinde sünger gibi bir madde varda odamı deliniyor 5 -10 santim arasındamı delmek gerekiyor gerçi arka tamponun altından baksam anlarım merak ettiğim konu bu geri vites kablosunu bulurum o sorun değil zaten çalışma şekli geri vitese taktığında geri vites lambasına gelen elektirikle çalışıcak dimi içerideki kabloları bir şekilde yerleştirilir peki boyama işini nasıl halledebiliriz
elektrik geri vites lambalarındanda alınabilir en basiti.boyayıda ister komple tamponu boyatın tabi buna hiç gerek yok.ister rütuş boyası yaptırıp ince sulu boya fırçası ile yapın Düzenleyen : FuNdai
ben takdırdım aldığım zaman 2009 yılında serviste 120 tl idi geçenlerde baktım yine 120 tl idi sesli park sensörü yanlız boyatamadım rengi siyah çok kulanışlı oldu Erzincan servisinde arasanın rengine göre bulabilirsen o rennkten almaya çalış boyatma derdin olmaz ben araştırmıştım taktırdıktan sonra farklı renkleri vardı Düzenleyen : nüfren
ben taktırmak değil kendim takmak istiyorum kendim bişeyler yapmayı severim bunuda yapabileceğime inanıyorum sadece merak ettiğim tamponu delerken tamponun içindeki süngere benzeyen madde onu da delmem gerekiyormu acaba ?
tamponun plastiği delinince o süngeri tornavida veya elle biraz arala kabloyu aradan bir yerden sokucak kadar. kabloların dördünü de yere kadar çek daha sonra istepnenin yanında lastik kapaklar var ordan da bagaja sokarsınhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif