Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Park Sensörü

'Sohbet' forumunda Cenkcnr tarafından 4 Mart 2022 tarihinde açılan konu

1. Cenkcnr

Cenkcnr Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Cenk Çınar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Merhaba

Accent era araca park sensörü taktırmak istiyorum. Netten baktığımda bir cok olumlu olumsuz yorum var. Sizin öneriniz var mı

( kameralı olmasına gerek yok ufak bir gösterge ekranı olsun yeter)

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,092
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Ben kullanıyorum , arkada sensörler var , beyin stop boşluğunda , bagajda da hoparlörü var , arkada durumu 1.5 m den itibaren Türkçe anlatan bir ses var. Bu wi-fi diye geçiyor istersen bir küçük ekranı var öne koyuyorsun , arka hoparlörden söylenen mesafeleri gösteriyor. Arka ile ön ekran arasında kablo yok onun için wi-fi diyor. Bence ekranın kalabalığı var arkadaki konuşma daha yardımcı. Böyle bir şey bulabilirsen al tavsiye ederim. Ben 5 yıl önce hepsiden almıştım.

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

bekobey bunu beğendi.
  3. bekobey

bekobey Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    778
    Ad Soyad:
    Bekir DOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.4 (2011 -201X) RB
    Eski Getz de niken marka almıştım, buzzer vardı ve sadece bip sesi veriyordu. Çok memnun kalmıştım.
    Yeni araçta sonradan takılı mesafe ölçer Türkçe konuşan bir park sensörü vardı, geçen yıl bozulduğunu anladığım zaman tamponu çizdirmiştim. Gözleri bozulmuştur diyerek YouTube videolarını izleyip test ettim. Düzensiz sinyal olunca, fırsat bu fırsat diyerek yine niken marka aldım, ancak kutusu dışında hiçbir şey orijinal değilmiş, bunu da kendim takarken anlamış oldum. Neyse ki komşuda oto elektrik ustası ben 1saatte takarım dedi ve bitirdi. O da ne hiç bir şekilde çalışmadı. Satıcı ilgili çıktı ve gönder abi birde biz bakalım deyince usta ben hallederim dedi söktü test etti taktı çalışmadı vs. 4 saat sonra abi kalsın dedim artık.
    Sahte ürün derken birader elektrik elektronik mühendisi, aradım devre kartı çek gönder dedi, biraz sonra kablo arası hat çekme, + ucu soket yap ters bağla dedi. Ve mutlu son. İdare ediyor.
    Tavsiyem ise su nem geçirmez ve soketli bir modülü olan park sensörü olsun.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş