Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

park sensörü

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda era 1.5 crdi tarafından 16 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    eralarına park sensörü taktıran arkadaşlarımız varsa yardımcı olabilirler mi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif teşekkürler.

2. 10numara

10numara Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne gibi bir yardım istiyorsunuz

3. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    fiyat konusunda birde konuşan sensör varmış..nasıl oluyor?

4. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Şöyle oluyor;
    çarpmaya yakın bağırıyor şu şekilde : "Oooooop oooooop yavaş ol, yaa neden durmuyorsun anasını ağlattın arabanın işallah kaskosu vardır diye"
    bi de yol gösteriyor " Gel gel gel geeeeeel, az sağ yap devam topla topla duuuuuuuuuuuuuuuur"
    Şaka tabihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

5. dada

dada Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Konuşanı bilmiyorum ama benimki normal ses çıkarıyor çok yaklaştığında uyarı sesi artıyor.Diğerini bilmiyorum.200 lira civarında benimki.Diğeri sanırım pahalıdır.

6. 10numara

10numara Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benimkini servis taktı hediye olaraktan

yaklaşınca uyarı sinyali giderek hızlanıyor
    ön camın sol alt köşesine göstergesi takıldı, orda cm olarak mesafeyide gösteriyor

7. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadaş cem yılmaz galiba..oley cem yılmaz da era kullanıyor [​IMG]

8. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    o gösterge orjinalliği bozmuyor mu yani arabanın içinde sırıtmıyor mu. birde takılmadan da çalışmıyor mu acaba..servise sormadım ama oradki reyonda da göstergeli model vardı. sonuçta soketli bir parça ise onsuz da çalışmalı sistem..

9. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    bende var konuşmayanı çok işime yarıyor.

10. ufukorhan_era

ufukorhan_era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende yeni taktırdım..75 tl ye..memnunum...arkaya yanasırken saga we sola kac metre we yha kac cm kaldıgını gosteren ufak bi gosterge war..işimi goruyor...

11. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Peki bu alet hiç yanılmaz mı? Her zaman kesin değerleri mi verir? Bilmediğim için soruyorum. Eğer öyleyse ben de taktıracağım. 75 Tl ye taktırdığınız park sensörü sesli mi yoksa sadece göstergeli mi?

12. ufukorhan_era

ufukorhan_era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hem sesli hem gostergeli...suana kadar yanılmadı..ornegin 0.7 gosteriyor.arkaya gecip hesaplıyorum..gercekten o mesafe 70 cm oluyor..

13. ercanboyaci

ercanboyaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sensörü Hyundai servislerinde taktır. Fiyat 75 YL ile 200 Tl arasında değişiyor..

14. ttekmir

ttekmir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yanılma payları yok gibi birşey. Bazen kaldırım yada araç değil ağaç dalları gibi şeylerde etkileyebiliyor ölçüm mesafesini. Eğer arkadaki sensörleri sonradan tampon rengine boyamaya kalkarsanız bozulabiliyorlar veya çok çamurlu olduklarında yanlış gösterebiliyorlar. bende yeni taktırdım. Toplam 70e mal ettim ama arka tampon çamurlu ise 0metre yazıp cayır cayır ötüyor ne zaman inip ledlerin ucunu temizledim susuyor. Gerçi son derece faydalı bir eser ama bana tek zararı oğlumdan dolayı oluyor. Yolda gece bir yerden gelirken arabada doğal olarak bütün bebekler gibi uyuyor. eve gelince park etmek için g ri vitese taktığım anda önce ciyuk diye bir ses (çalıştığına dair olan ses) sonrada mesafesine göre dıt dıt dıt dıt dııııııtttttt şeklindeki ses çocuğu uykudan fırlatıyor. Onun için mümkün olduğu kadar ileri girebileceğim park yerlerine park edip geri vitessiz bir kerede park etmeye çalışıyorum ama İstanbulda sokağa park ederken zor bir durum.

15. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bunu bende merak ettim boyayınca yanlış göstermez mi bu sensörler gösterirse bi anlamı yok siyah oluncada bi anlamı yok çok kötü duruyo boyalı taktıranlar varsa yardımcı olabilirler mi bende taktırımayı düşünüyorum 175 civarı dedi servis ....

16. 10numara

10numara Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim taktırdığım sensör gövde renginde.
    üzerinde bir düğme var ona basınca sessiz uyarı veriyor sadece cm olarak ve ışıklarla gösteriyor

17. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    boyamanın bir zararı yok bildiğim kadar,çünkü satış esnasındada boyanabilir olarak belirtiyorlar.

18. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    sağolun cevaplar için bencede boyamanın etki olmamalı olsa bile takıldıktan sonra bi kalibre edilmeli test için piyasada bisürü boyalı var hatalı olsa kullanmazlardı heralde ... :))

19. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    biçok markanın güzel modelleri var 60-120tl arasında200 tl vermek gereksiz bence alanların bazıları montajını bile kendi yapıyor biraz eliniz yatkınsa sizde yapabilirsiniz, elektriği geri vites lambasından alınıyor bildiğim kadarı ile

20. ttekmir

ttekmir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende boyama konusunda özellikle onun için "boyattırırsanız değil" "boyamaya kalkarsanız" gibi bir cümle kullandım. Servisi boyarsa yada kendinden boyalı ise bir sorun yok ama "siz kendiniz boyamaya kalkarsanız bozulur değil bozulabilir dedim. Benim sensörlerin kutusunda boyanmaması malzemenin daha verimli kullanılması için tercih sebebidir şeklinde bir yazı vardı. Yinede sizler daha iyi bilirsiniz malzeme sizin kullanan sizlersiniz.
    Diğer bir hususta ever arka stop lambasından alıyor elektriği kutu arkada duruyor, sensörlerin kablosu tampon içinden arka farın orada toplanıyor. Zaten matkap ucu kutunun içinden çıkıyor sadece gösterge kapı contalarının içinden ön konsola uzatılıyor. takım işlemi son derece basit.

Bu Sayfayı Paylaş