Selamun aleyküm öncelikle Accent era aracıma park sensörü aldım ve montajını yaptım yalnız park sensörü kutusunun içinde geniş çaplı anlatan bir belge yok bu yüzden sizlere bi kaç soru sorucam Park sensörü beyninin üstünde 0.0 0.4 0.6 0.8 diye kademeli bişey var bu ne işe yarar? Ve PRG yazan bölümün altında bi şey var çevirmeli gibi beyaz bişey böyle orayı anlamadım bilen varsa yazabilirmi acaba
Benimkisi sadece fikir. mesela 0.80 e ayarlarsanız sesli uyarıya 80 cm kala geçecek 0.4 e ayarlarsanız 40 cm kala geçecek.
Hocam beyinde sensörlerin girişleri a b c d gibi gruplu oluyor ona dikkat et birde satınaldığınız ürünün içinde varsa tel no montaja yardımcı oluyorlar yada bir oto elektrikçi. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Yok o dedimlerimiz tamam montajını falan yaptım sıkıntı yok o konudada sorduğum şey ne işe yarıyor onu çözemedim
Değerli Arkadaşlar, başlık varken burdan devam edeyim dedim, bana ön ve arka park sensörü lazım ? Tavsiye edeceğiniz marka ve link ?
Şu ürünü millet övmüş ama http://www.hepsiburada.com/autocet-...urkce-konusan-sesli-park-sensoru-p-OTCTN52041
Önerebileceğim bir marka yok fakat hepsiburadanın yorumlarına hiç bakmayın. Kötü yorum asla yayınlanmıyor hatta beğenmediğinizi bile belirtseniz yayınlamıyorlar. Sent from my iPhone using Tapatalk
A101 den Fatel marka almıştım.Sizin gösterdiğinize benzer,ekranlı. Sensörleri çok kibardı,küçüktü.Sırf sensörleri için almıştım. Beklemediğim derecede iyi çıktı.
2 yıl önce hepsiden almıştım , kablosuz sadece arka var ön yok , arkada her şey önde led ekrana ölçüler yansıyor ayrıca Türkçe konuşuyor , allah nazardan saklasın iyi bakalım şimdilik. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.