Değerli arkadaşlar, Haziran 2011'de otomobilimi alır almaz sanaiyde park sensörü taktırmıştım.Gel zaman git zaman Ocak ayı içersinde park sensöründe sıkıntı çıkmaya başladı.Aracın arkasında bir nesne olduğunda park sensörü işlevini yerine getirdiği gibi aracın arkasında herhangi bir nesne olmadığında bile park sensörü sürekli sinyal vermeye başladı.Buarada park sensörüm kaç metre veya santimetre kaldığını hem sesli olarak hem de göstergede gösteren cinstendi. Sorunu kısa zamanda bulduk.Ne zaman yağmur yağsa ve araç yarım saat kadar yağmur altında kalsa park sensörü böyle sapıtmaya başlıyordu.Yağmursuz havalarda ise park sensöründen hiçbir sıkıntı yaşamıyordum.Sanayide park sensörünü takan ustaya gittim ve bu kadar kısa zamanda neden böyle sıkıntı verdiğini sordum.O da bana "Sana denk gelmiştir.Yoksa bu tip ürünleri çok sattığını ve arada sırada böyle ÜRETİM HATASI sıkıntılar yaşandığını" belirtti. <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /> Sizden yardım almak istediğim konu ise yağmur çamurda sapıtmayan ve kablo koruması ve tesisatı su geçirme durumlarına karşı korumalı bir marka ve model öneriniz olup olmadığıydı.Benim başıma gelen bu arıza konusunda benzer örnekler yaşayan ve bana yardımcı olabilecek arkadaş varsa tecrübesinden yararlanmak isterim. Düzenleyen : ÖĞRETMEN53