arkadaslar merhabalar aracıma park sensörü montajı düşünüyorum forumda aradım ancak daha önce kimse montaj yapmamıs heralde montajı kendim yapmayı düşünüyorum varmı daha önce montaj yapan veya yaptıran kullanan arkadaslar memnunmu
Ben aracımı alalı 1 ay olmadı daha benim araçta var orjinalmi sonradan takmamı bilmiyorum ama çok memnunum özellikle aracım uzun ve yüksek olduğu için çok işime yarıyor.
Kesinlikle taktır. Benim araç i20, kimileri "küçük araca hele ilçede ne gerek var" diyordu. Kullanımını gördükten sonra hemen onlarda taktılar. Hem ön hem arka 8 li taktırdım (Cenmax) 5-10 cm kalana kadar korkusuzca yanaşıyorum.
arkadaslar bugün sonunda park sensörünün montajını kendim yaptım sabah 8 den 11 e kadar sensörlerin boyası dahil montaj işlemini tamamladım öğleden sonra işe gitcem için biraz aceleci davrandım yok sa montajın bütün asamalarını fotograflayıp foruma aktarmak niyetindeydim ancak dediğim gibi bi an önce bitirmem gerekiyodu ancak arkadaslar park sensörü montajını kendisi yapmayı düşünenler varsa elimden gelen hertürlü yardımı yaparım herkese saygılar
mürsel hocam montaj asamasının degilde su anki halinin resmini yarın ekleyebilirim toplam 35 lira ve benim 2 saatime mal oldu. aslında o kadar zaman almaz bile ancak bizim admire larda tamponun arkasın da köpük varmış o köpüğün içinden sesör kablolarını gecirmek biraz vakit aldı
Park sensörleri 40 ila 200 lira arasında değişiyor fiyatlarıhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
hangi markayı önerirsiniz kablosuzlarda. birde bu kablosuz denmiş ama nsıl kablosuz. gözler pille mi çalışıyor, yoksa onlarada bir yerlerden elektrik çekmek gerekiyormu. benim accentde arka tamponun cıkması gerekiyor dedi adam ama benim tampon hiç ellenmemiş sonra değişti vs demesinler. Düzenleyen : selmand
Arkadaşlar ben sadece duydum ve web de görmüştüm.Tecrübeli ve kullananlar yazarsa daha iyi olur. Benim aracım starex ve firmada cyclon takılı ekranlı ön ve arka ssensörlü aldım.Ayrıca aracımda far ve silecek sensörlerinide yine antalya hyndy plazada garantili takılı aldım. slm
arkadaşlar hepsi aynı .30 lıraya aksarayda satılıyor.ben alıp taktım.hatta ekranlıya gerek yok zaten kullanırken sadece ses yetıyor.tampon delme aparatıyla tamponda 4 eşit ölçü alıp yukardan aşadan dengeleyip deliyoruz.sonra sensor kablolarını bagaj ıcı stepne arkasındakı tapadan geçırıp beynıne takıyoruz.beyın artı ve eksısını arka stoplara gıden gerı vıtes lambasının girişine kontrol lambası yardımıyla bulup bağladıkmı işlem tamam.gerı vitese takınca çalışır.
merhaba ocak ayında bime gelmişti 40 tl. ben montajını kendim yapmıştım kendim resim çekmedim takmadan forumdan araştırdım.sorunsuz taktım. çok memnunum dar yerlere girip çıkarken çok işe yarıyor.