Arkadaşlar accent era arabama park sensörü taktırmak istiyorum-Servise sorduğumda fiyatı çok fazlaydı.Sensörü servisten başka yerden alsam ve servise taktırsam aracımın garantisi gidermi? Ve park sensörü önerirmisiniz?
Ben serviste taktirdim... marka model olarak kiyasladigimda fiyat olarakta piyasayla ayniydi... 120 liraya taktirmistim... size kac para dediler???
indirim yapiyorlar... israrci olun bence... banada 150 demislerdi 6 taksit 120 liraya taktirdim... aksesuarcilardada ayni parayi istediler... durum boyle olunca servise taktirmak mantikli...
Bugün aradım tekrar fiyat sordum işçiliği ile birlikte 200 dedi.Aşağıdaki siteden park sensörlerine baktığımda hep 100tl altında ondan verdikleri fiyat bana pahalı geldi.Bu siteden park sensörü alsam servise taktırsam aynı fiyatamı gelir? İşçilik nekadar alırlar? http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=arac_guvenlik_urunleri%3dparksensoruarka%0d%0a&categoryID=26026 Düzenleyen : serkan0544
Ekranlı olanlar bence güzel durmuyor. Ekransız olsun ve tamponla aynı renk boyansın. Çünkü boyalı tamponda siyah raptiye gibi duruyor.
servisten park sensörü taktıran arkadaslar servısın taktıgı sensorun markasını bılen varmı ? bırde sensorun tepkısı nasıldır ? ben oncekı aracıma takmıstım ve yanasırken bıraz hızlı hareket edersem park sensoru tepkısı yetersız kalıp gec tepkı verıyordu.
bende düşünüyorum bı park sensöru ama bu göruntulu olanlar nasıl acaba ...tavsıye edebıleceğinz bi ürün var mı ?
sadece sesli olanlar var birde hem sesli olanlar hemde mesafeyi gösterenler var bence sadece sesli daha iyi yok yere yer kaplayacak mesafe gösteren.
hocam ortan tam anlamıyla algılıyor değilmi mesafeyi ? niye tampona takmadınız ? çok iyi olmuş yeri .
mesafe gostergelı benımkı. 4-5 kez olçüm yaptım mesafesını. ölçümleri kabaca yaptıgım ıcın belki bır kac cm hata olabılır ama genel olarak net olculer verdi. tamponda cok sırıtıyor. tampona takanları gormustum. boyle hem sırıtmıyor hemde işlevi aynı. geri yanaşmaya başladıgımda 2 metreden mesafe göstermeye başlıyor. balık sırtı gostergeyide camın ortasına ve en arkaya taktım. varlıgı bıle bellı olmuyor.