Arkadaşlar merhaba, Era için önerebileceğiniz park sensörü var mı? Hepsiburada.com da oldukça fazla çeşit var. Seçim konusunda kararsız kaldım. Aracımın rengi beyaz. 2008 model start klm.
Maalesef Beyaz Alıcı Yok Gördüklerim Kadarı İle..:Sensörleri Boyatmanız Gerecek...Sonuçta Tavsiyeye Gerek YOk Çünkü Hepsi Aynı İşlevi Görüyor..Ama Size Tavsiye Edeceğim En İyi Sensör Gözleriniz Ve Aynalardırhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
bencede serviste taktırman uygun bazen servisler kampanya yapıyor en son 100 tl ye takıyorlardı ve garanti kapsamında .dışarıda taktırırsan servisin ne diyeceği malum elektrik ve tampon garanti dışı
Hepsiburada.com dan 40yl aldım kendim taktım süper oldu ayrıca cihazda gayet güzel calışıyor istedigin rengede boyuyabiliyorsun bence servis falan gereksiz
bendebe park sensörü var ama hiç bir işey yaramıyo sizinkiler kaçmetreden algılamaya başlıyor banada servis taktı alırken bana biraz çalışma sistemimi hakkında bilgi verrirseniz memnum olurum.
evet arkadaşım benim era türkçe versiyonlu eşim kullanıyor arkasına bile bakmadan sağ a, sol a,yaklaş,1 metre 50 cm 45 cm ve 80 cm gibi ifadelerle yönlendiriiyor müthiş bir şey fiyatı da 125 165 arası
bence en iyisi serviste yaptırmak. Arabayı alırken hediye etmişlerdi 2 kere bozuldu 2sindede direk değiştirdiler. Ayrıca ekranlıya gerek yok bende. Sadece ses çıkaranlar işinize gayet güzel yarar