Arkadaşlar aracıma bu BTCar 4'lü Sesli Led Dijital Ekran Park Sensörü Siyah 841023S - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com park sensörünü aldım..Sorum şu : Aracım avatar resmimde de görüldüğü gibi gece mavisi renginde, aldığım sensör ise siyah renkte(başka rengi yoktu ucuz diye aldım) şimdi ben bu sensörlere montajdan önce elimdeki boya ile maviye boyasam ürün zarar görür mü? Bilen arkadaşlar ve yapan arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum...
Açıklamalarında boyanabilir ve ayarlanabilir sensör diyor ama güvenemedim..Yapanlar varsa bir danışayım istedim..
boyanınca biraz hassasiyetini kaybettiğini söyleyende var hiç bir sıkıntısı olmuyor diyende var ama genel olarak çalışıyor diye duydum ben.zaten hangi arabada görsem arabanın renginde
çok fazla kalın boya atmadınızmı sıkıntı olmuyor ben boyattım beyaza herhangibi bir problem yaşamadım
kendim boyayacağım elimde biraz boyam var..ince atmaya çalışacağım..işlem sonuçlandığında buradan resimleri paylaşırım umarım..
Bende taktırmıstım aracıma ama sıyah taktırmıstım.gıttım sprey beyaz boya aldım uzaktan tutarak güzelcene boyadım beyaza süper oldu.