arkadaslar herkese hayırlı gunler aracım için park sensoru aldım montajını kendım yapabılırmıyım bu konuda deneyımı olan arkadaslar var ise bana tarif edebılırlermı??elektriğini nerden almam gerek sensorlerın ara mesafesı vs gibi konularda...teşekkürler
elektiriği geri vites lambasından alabilirsiniz.sensorleri ise tampon köşesinden diğer köşesine eşit mesafede yerleştirmeniz yeterli.yükseklik içinse klavuzun içindeki bilgilere göre belirleyin.
Merhaba Elin yatkınsa takabilirsin, aşağıdaki linkte güzel bir anlatım mevcut https://www.hyundaiclubtr.com/konu/hyundai-getze-park-sensoerue-takmak.29780/
Valla ben içinden çıkan matkab zımbırtısıyla tamponu delemediydim... Baktım mundar edecem ve daha 8 delik delecem gittim elektirikçiye yaptırıverdim... Kısacası ben uğraşacağıma onlar uğraştıydı
Evet bende kesinlikle el atmam, bazı insanlar eli çok yatkın oluyor ama her ne kadar el yatkınlığı olsa da önceden yapılmamışsa veya yapan biri seyredilmemişse bence kendisinin yapmamasını tavsiye ederim .
kardeşim benim amaç 3-5 kurustan kaçmak değil amaç ben yaptım dıyebılmek şahsen aracıma kendı yaptıgım seyler ustaların yaptığı işlerden daha cok içime siniyor amaç o yani para değil kardeşim benim.
Senin paran köpeğin olsun , oto elektrikçilerin çocukları aç mı kalsın. iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi
benim gibi merağı hevesi olmayan insan cok onlar yaptırırlar kardeşim meraklanma sen Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim diye hitap ettiğin insanların, biri 34 diğeri 59 yaşında. Önce buna bir dikkat et, park sensörünü her türlü takarsın.
tamamda nasıl konusmam gerektiğini senden mi oğrenicem herkesin yasına basına saygım var cok sukur yorum yazan herkesin tek tek profil incelemesi yapmıyorum herkes işine baksın kimseye saygısızlık etmiyorum şükür Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o zaman herkes kendi işine baksın kime nasıl hitap edeceğimi sen öğretemezsin sen kendi saygını koru o sana yeter Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gergınlık yok şükür hitap ettiğim kişiler şikayetci olsa anlarım ne oluyosa arkadasa onu anlayamadım baskasının derdi niye kendını gerdıyse artık