Merhabalar. geçen gün aracıma arkadan çarptılar ve tampon değişti. ancak park sensörü gözlerimden ikisi kullanılmaz hale geldi. acaba piyasadaki herhangi bir park sensörünün gözünü kullanabilirmiyim? çalışma mantığı olarak soketler uyduğu sürece kullanabilirmişim gibi geliyor. Bir bilgisi olan var mı acaba?
öncelikle park sensörlerinin marka ve modelini alın daha sonra o markanın internetten türkiye distribitörünü bulun ve telefonla arayıp sorun hangi gözlerin olup olmadığını söyleyin yardımcı olurlar gerçi biraz fiyat yüksek olur diye tahmin ediyorum ama en sağlam yöntemi bu çünkü diğer sensör gözleri büyüklüğü küçüklüğü tipi farklı olabilir... ve sırıtır diye düşünüyorum... kolay gelsin...
park sensörü satan ve takan birisine sorardim yerinizde olsam, olmadi hemen iki saniyede fisi takar denersiniz. orjinal park sistemi varsa zaten servisinde yetek sensör ismarlanir.
4 ünü de birlikte değiştir. o zaman orjinalini aramana gerek kalmaz. daha ucuza gelir ve aralarında hassasiyet farkı olmaz. 15-20 tl arası bulursun. Yerleri hazır olduğundan kendin takarsın.