Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Park sensörü gözü

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda emamur tarafından 23 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. emamur

emamur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar. geçen gün aracıma arkadan çarptılar ve tampon değişti. ancak park sensörü gözlerimden ikisi kullanılmaz hale geldi. acaba piyasadaki herhangi bir park sensörünün gözünü kullanabilirmiyim? çalışma mantığı olarak soketler uyduğu sürece kullanabilirmişim gibi geliyor. Bir bilgisi olan var mı acaba?

2. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    öncelikle park sensörlerinin marka ve modelini alın daha sonra o markanın internetten türkiye distribitörünü bulun ve telefonla arayıp sorun hangi gözlerin olup olmadığını söyleyin yardımcı olurlar gerçi biraz fiyat yüksek olur diye tahmin ediyorum ama en sağlam yöntemi bu çünkü diğer sensör gözleri büyüklüğü küçüklüğü tipi farklı olabilir... ve sırıtır diye düşünüyorum... kolay gelsin...

3. Giga

Giga Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yılmaz H.
    park sensörü satan ve takan birisine sorardim yerinizde olsam, olmadi hemen iki saniyede fisi takar denersiniz. orjinal park sistemi varsa zaten servisinde yetek sensör ismarlanir.

4. volkan3156

volkan3156 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    4 ünü de birlikte değiştir. o zaman orjinalini aramana gerek kalmaz. daha ucuza gelir ve aralarında hassasiyet farkı olmaz. 15-20 tl arası bulursun. Yerleri hazır olduğundan kendin takarsın.

Bu Sayfayı Paylaş