Arkadaşlar arama yaptım forumda ama bulduğum konularda istediğim cevabı bulamadım.Sizlere danışmak istedim.Kendim park sensörü aldım ve herşeyini taktım sadece arka bagajdan ön tarafa göstergeyi arabanın neresinden görünmeden taşıyabilirim.dikiz aynası üzerine takmak istiyorum ama üst taraftan geçmek sıkıntı olurmu.Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum....
dikiz aynasına geçirmek için sol direkten ve tavan döşemesinin ön cam kısmı tarafından gizleyerek geçirebilirsiniz kabloyu. arkadan öne almak içinse yan basamak plastiklerinin altından geçirmeniz gerekiyor.
Uğur bey park sensörünüz hayırlı olsun , artık montajı yapmışsınız geri dönüş mümkün değil , ancak tecrübelerim gösterdi ki park sensörünün göstergesinin en ideal yeri sağ ön sürücü önü köşe , çünkü park sensörü her ne kadar yardımcı olsa da asli olarak geriye bizzat gözle sürücü bakmalı ,arkaya göz atarken kısa yoldan göz ucuyla bakılacak en iyi köşe söylediğim yer , geri giderken asla iç dikiz aynası görüş alanımızda olan bir kısım değildir ayrıca alaksız bir yere kablo çekmek de işin cabası.
Ahmet bey uyarınız için sağ olun... şöylede bir durum var Göstergeye bakmıyorum aynalarla yanaşıyorum BİP sesi yetiyor zaten gösterge yi yapıştırmadım daha ses yetiyor aslında uzun biiiiip ten sonra indim baktım 1 karış mesafe kalıyor...