Arkadaslar 2.3 gün oldu park sensörü alıp kendım montaj ettim. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyordu.Çektiğim kabloları 2 defa kontrol ettim sıkıntı yoktu. Aldığım yere götürdüm beynini değiştirdiler. Evin önüne geldim yine çalışmadı.Problemi daha yeni anladım. Farlar yahut ön panelin ışığını açtığım anda Park sensörü komple kapanıyor. Farları kapattığım anda PArk sensörü çalışıyor. Sizce neyde problem var.AKÜ ile alakalı olabilirmi :S
Park sensoru icin elektrigi nereden aldiniz bence onu kontrol edin. Anlattiginiza gore ya kisa devre var yada elektrik aldiginiz yer farlar acilinca elektrik kesilen bir yer tapatalk ile yazdim imla hatasi olabilir.
bağlantıda problem var gibi görünüyor. herhangi bir yerden şase alıp +12 voltuda geri vites lambasından alacaksınız. belki şase aldığınız yerde de sorun olabilir. ölçü aletiyle kontrol etmekte fayda var.
Arkadaşım hayırlı geceler ben oto elektrikcisiyim park sensörünün şasesinde kaynaklanıyor şaseyi yanlış almşsın gövdeden alman gereklidir Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi