Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Park Lambaları Ve Farlar

'İ20 Forum - Club' forumunda acipinarli tarafından 31 Mayıs 2017 tarihinde açılan konu

1. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    637
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    İyi günler arkadaşlar. 2013 model Hyundai i20 Jump OMV aldım. Birşeyi merak ettim kitapçıkta da bulamadım. Farlar yanarken aracı durdurup kontağı kapatıp çektiğimde farlar sönmekte ancak parklar ve araç içi aydınlatmalar yanmaya devam etmekte. Muhtemelen kendiliğinden sönmekte ancak ne kadar sürede sönmekte bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Söndüğünü şöyle tahmin ediyorum gündüz farlar açıkken kontağı çektim eve girdim birkaç saat sonra araca gelip kontağı açtığımda far anahtarı açık olduğu için farlar yandı. Giriş paketi olduğu için follow me home özelliği muhtemelen yoktur.

2. MEGAİ10

MEGAİ10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    48
    Ad Soyad:
    Murat murat
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Follow me home özelliği var. Şöyle çalışıyor, aracın farları açık kontağı kapatırsanız ön sürücü kapısı açılmadan farlar açık kalır. Kontaktan anahtarı aldınız kapıyı kilitlediniz yaklaşık 30 sn sonra araç farları kapatır. Arabanın kilidini açarsanız farlarınız tekrardan yanar 30 sn sonra söner. Anahtarı kontağa takınca parklar yanar,bir kademe çevirip elektrik verince de farlar yanmaya başlar.

Eğer far anahtarı park konumunda ise arabayı stop edip kontağı çekince otamatik söner, anahtarı kontağa takınca parklar yine yanar.Benim i10 um da bu şekilde i20 de de bu vardır. Bu arada benim aracımda giriş paket.

3. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    637
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    maalesef olmuyor. kontağı kapatınca farlar sönüyor parklar kalıyor. Şoför kapısını açar açmazda tüm aydınlatmalar sönüyor.
    kapıyı kapatıp kumanda ile kilitlediğimde ise far yada parklar eşlik için yanmıyor.

4. MEGAİ10

MEGAİ10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    48
    Ad Soyad:
    Murat murat
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Şöyle bir video buldum belki yardımcı olur. Hocam belki giriş paket olduğu için sizde olmayabilir. Ben aracıma giriş paket dedim ama ben alırken 2 paket vardı şimdi 3. Paket eklenmiş ve benim aracım orta donanım paketmiş. O yüzden olmayabilirde.

5. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    637
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    bu ve bunu gibi birçok video izledim ama maalesef yok. standart gelen özellik demiş bazıları ondan dolay merak ettim ve varsa güzel olur kullanmak. Neyse artık olduğu kadar olmadığı kader :) teşekkürler

6. acipinarli

acipinarli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    637
    Ad Soyad:
    internet gezgini
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    Komik gelecek ama kendiliğinde sönme olayını çözdüm süreyle değilmiş :) şoför kapısını açar açmaz tüm elektrik aksamlarında elektrik kapatılıyormuş. Aracın acemisi olmak demek ki böyle :) birde follow me home yok araçta orası kesin. Garip olanı tanıdıkta sense paket var onda da yok :) belki ye yeni modellerde vardır. 2012 - 2013 te yoktur.

Bu Sayfayı Paylaş