Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Park Halindeki Aracıma Çarpmışlar (yardım)

'Sohbet' forumunda mert_driver tarafından 18 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Merhaba Arkadaşlar
    Park Halindeki Aracıma çarpmışlar sol ön çamurluk göçmüş, çarpan kişi dürüst bir vatandaşmış ki sileceğe not bırakmış. notda da cep numarası var. henüz aramadım.
    ben yetkili serviste tamir edilmesini istiyorum , eğer kabul etmez ise ne gibi bir yol izlemeliyim ?
    şimdi trafik polisine bildireyim mi durumu ? (kayıda geçilmesi açısından.) gerek var mı?
    acil cevap yazarsanız çok iyi olur sağolun

Düzenleyen : mert_driver

2. PoyrazEfe

PoyrazEfe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok şanslısın. Böyle dürüst bulmak zor. Bana denk gelmedi şahsen...

Umarım ilerleyen aşamalarda da numarasını bırakan vatandaş üzerine düşeni yapar. Sanırım sigortasından bile ödetebilir tam bilemiyorum tabiki.

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşım vatandaş iyilik yapmış

hemen ara vatandaşı buluşun beraber bir yerde oturun cafe pastane v.b bir kaza tutanağı tutun zaten telini bırakan insan dürüst namuslu insandır tutanağı tutarken park halindeki araca vurdum yazıcakdır işde dönerken yada giderken v.b ondan sonra vatandaşla bir işiniz yok resmi servise gidiyorsunuz bu kaza tutanağınızla veriyorsunuz gerisini onlar hallediyor hatta kaskonuz varsa çok daha iyi olur servisler bazen trafikden parayı alana kadar çok ağırlaştırırlar işi kasko oldumu hemen verir kasko parayı kasko da parayı karşı tarafın sigortasından alır.. eğer siz haklıysanız.. kazasızlık indiriminizde bozulmaz..

4. faruk55

faruk55 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    295
    Ad Soyad:
    Faruk Karaman
    çarpan sahısla hiç vakit kaybetmeden buluşun kaza tutanağını doldurun ve 2nüsayıda ayrı ayrı imza atın yada üst nüsayı alın.karşı tarafın sigorta,ehliyet ve ruhsat fotokopilerinide alırsan daha iyi olur .mutlaka kaza yeri ve 2 aracında plakaları çıkacak şekilde fotoraflarını çekmelisin yoksa sigorta zorluk çıkarıyor polislik bir işlem yok zannedersem

5. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    öncelikle bilgilendirme için çok sağol kardeşim,
    elemanı aradım dürüst tutumundan dolayı allah razı olsun dedim öyle girdim konuya, elemanın kaskosu yokmuş normal trafik sigortam karşılar dedi, yarın olay yerine geleceğini orada tutanakları birlikte yapacağımızı söyledi.
    yarın o halde"park halindeki araca vurdum" şeklindetutanak tutuluyor
    birlikte bursa şentürkler yetkili serv. gidiliyor evraklar ve araba teslim ediliyor. hemen yarın tamire alırlar mı arabayı ? süreç nasıl işliyor?

6. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    öncelikle bilgilendirme için çok saol ,
    hocam resim çekeyimde araçların kaza pozisyonunda olma şartı falan aranır mı . daha önce başıma gelmedi o yüzden soruyorum. bide bu hazır form tutanaklardan başka bir evrak düzenlenmeyecek değil mi ?

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    resim çekin sadece darbe aldığı yerleri çekseniz yeterli canlandırmaya gerek yok ekspert zaten anlar onu. zaten ufakda ibr şeye benziyor halledilir hemen. bunun dışında kaza tutanağı lazım aklıma gelmiyor ama siz ne olur olmaz karşı tarafın ve kendinizin sigorta ve ruhsat fotokopilerini çekin gerçi adamla beraber servise gidicekseniz merak etmeyin servisde size yardımcı olurlar..

hemen aracınızı tamire alırlar.. bundan sonrası artık birazda servisin iş ahlakına kalır.. bazı servisler verirler hemen aracı bazı servisler sigortadan para gelene kadar aracı vermezler.. gittiğiniz servis büyük resmi bir servisse öyle bir şeye tenezzül etmez hemen verir aracı..

geçmiş olsun tekrardan dua edin vicdanlı adammış çekip gitse cepden verirdiniz parayı..

8. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Geçmiş olsun :)

9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,023
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-: initial; ">
    saolun arkadaşlar.

11. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:

günaydın,
    hyundai yetkili servisi aradım şimdi evrak konusunda hemen hemen sizin değiniz bilgileri verdiler.
    farklı olarak şunu ekledi;
    "eğer onun sigorta şirketiyle anlaşmamız yoksa siz elden ödeyeceksiniz daha sonra bu para hesabınıza geri yatırılacak."

12. Rand

Rand Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    geçmiş olsun. paylaşı: https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif mahalladeki halı saha maçı bitiminde yeğenle beraber park alanından çıkıyorduk. arkada baya genç ve sağlam siyah bir mercedes vardı. ben geri geri gelirken arabaya dokundum, gerçekten dokundum. araç mercedes olunca bizim çocuklar ''kaçanzi'' dediler. ben üzüldüm arkamdan konuşulup küfredileceğine, beddua edileceğine gerkirse kendi sigortamdan ödensin dedim ve adamı aramaya gittim; önce halı sahada bizden sonra oynayanlara sordum. ''mercedes'i olan var mı?'' benden 10-15 yaş büyük kaleci abi: ''hiç mercedes'imiz olmadı abi.'' dedi. sonra tesiste sauna falan da var. oraya sorayım dedim. adamlar senin gibi adam zor bulunur dediler adamı çağırmadan önce. sonra adam geldi. beyaz saçlı ama dinç, güler yüzlü bir adam. dedim böyle böyle.. arabada bişey var mı ben ''yok, hiçbirşey yok ama gelin bir bakalım helalleşelim''dedim. ''senin canın saolsun'' dedi. yine de ısrar ettim ''bi bakalım sonra dönersiniz.'' dedim. gerek yok helal olsun dedi. öyle helalleştik ve vedalaştık. vatandaş size iyilik yaparak numarasını bırakmış. illaki gereğini yapacaktır. polisi de olumsuzluk olursa ararsınız. bence vatandaşa teşekkür edin.

13. göksel64

göksel64 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    GÖKSEL KAHRAMAN
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    geçmiş olsun benimde aracıma çarptılar arka kapı ve sol arka çamurluk vuran belli değil kaskodan yaptıracam böyle dürüst adamları bulmak zor hemenara görüşbence zaten sigortası karşılayacak

14. Emir-07

Emir-07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    size geçmiş olsun, çarpanada KOCAMAN alkış

15. ankpol

ankpol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım geçmiş olsun aynısı benişmde başıma geldi çarpan kişiyi ara gelsin beraber tutanak tutup fotoğrafını çek arabanın ve servise gidin beraber eger çarpan kişinin trafik sigortası varsa bütün masraf onun sigortasından alınıyor yalnız gittiğin servisin çarpan kişinin sigortasıyla anlaşması varsa senden hiç birşey talep etmiyor anlaşma yoksa tamir ücretini sen ödüyorsun sigorta en geç 1 bir hafta içinde sana ödüyor bende böyle oldu tekrar geçmiş olsun

16. muratela

muratela Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Murat Ela
    Yaşadığınız Şehir:
    70-KARAMAN
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    geçmiş olsun,
    çarpan kişiye de helal olsun bu zamanda bu kadar dürüstlük...

17. kgtd_4181

kgtd_4181 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun arkadaşım.

18. mhsn

mhsn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    97
    Ad Soyad:
    Muhsin
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Geçmiş olsun.

19. kgtd_4181

kgtd_4181 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bişey sormak istiyorum. sabah malum kar ve don vardı arabamı kumandası ile açtım kapılar buz tutmuştu dikkatlice sağ ön kapıyı açtım ve aracımı çalıştırdım. (diğer kapı duvar olduğu için sağdan biniyorum) ısındı buzlar çözüldütüm kapılar rahatlıkla açıldı fakat ilk açtığım kapı şuan kapanmıyor. işe geldim bir duvar dibi bulup kapanmayan kapı tarafını sıfır yanaştırdım bu kapı neden kapanmıyor olabilir. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

20. volkan usta

volkan usta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kapı kildiniz donmuş olabilir yaglamanız gerekiyor

Bu Sayfayı Paylaş