Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

park halinde bıraktığınız aracın başına gelen en ilginç olaylar nelerdir..

'Boya & Kaporta & Trim Sorun Ve Çözümleri' forumunda fraternity tarafından 14 Mart 2013 tarihinde açılan konu

1. fraternity

fraternity Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Latif Enginyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    gözünüz gibi baktığınız aracınıza park halinde vurup kaçan yada çizen, geldiğinizde çaresizce kaldığınız anlar..benim başıma çok geldi aracımı ne kadarda güvenli yere bıraksam elbet biri gelip bişey yapıyor arka tamponda her renk araç rengi var ve hiç biri bana ait değil.

2. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    say say bitmez.. o ön tamponum kaç tane bindirme yedi bi ben bilirim :D özellikle bayan sürücüler yanaşayım diye çok dokundurdu :D

3. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    geçenlerde taksicinin birisi vurup kaçmıştı benim araca farı kırılmış çamurluk ve tampondada boya lekeleri mevcuttu. şans eseri aracı koyduğum yeri gören bir işyeri kamerası vardı. plakadan sahibine ulaşıp anlaştık.

4. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Arabayi ilk aldigim zamanlarda arabayi birakip dolmusla eve gelmistim. :D

Sukur simdilik carpan olmadida. Olur ileride sanirim

5. fraternity

fraternity Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Latif Enginyurt
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bazı insanlar düşüncesizce park ederken tıklatıyolar başkasının aracına üzülmüyosan kendininkinedemi üzülmüyorsun nasılsa şirket arabası vur babam vurr .

6. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    vurup kaçtığı halde anlaşabilmişsin ya bravo doğrusu :D ben erdemlik diye buna derim işte

7. ozqury

ozqury Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    44
    Ad Soyad:
    Özgür Yıldırım
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    sitemizdeki bir bayan sitenin kapalı otoparkındayken arka koltuktaki bebeği ağlayınca dikkati dağılıp bana sürtmüş ve tamponda hafif bir çizik bırakmıştı ama hemen peşinden eve gelip size vurdum hafif bir çizik var bi bakar mısınız deyip durumu anlatmıştı, bende herhangi birşey yapmayıp sadece geçmiş olsun demiştim :)

8. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çarpmak, vurmak yada dikkatsizlik herkesin başına gelebilir. Önemli olan bir hata işlediyseniz bu hatayı kabullenip özür dilemektir.

Benimde başıma birkaç olay geldi. Örneğin ilk kazamı Era ile yaptım hemde araç 2 aylıktı. Vuran vatandaş hatalıydı ve ne bağırmıştım adama can acısıyla anlatamam. Adam suçunu bilip susmuştu bende sakinleşince özür dülemiştim zaten :)

Birde yaptığı öküzlüğü kabul etmeyenler var. Vatandaşın biri geri gelirken tamponun sol köşesini çizdi. İndim napıyosun dediğim de görmüyomusun dedi :RpS_mad: gelde kavga etme...

9. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Kocaelide alışveriş merkezinin otoparkına girdim genelde yanyana bırakılıyo araçlar ama normal sokak düzeninde arka arkaya parkedilen tek bi şerit var ben de kapısını açan vurmasın bizim arabaya diye gittim arka arkaya park ettim. Çıkışta bizim plaka yerdeydi çıkarken vurmuş biri, yani sakınan göze çöp batıyo.
    İstanbulda da arabayı bi transporter ın arkasına çektim arkadaşın gelmesini bekliyorum o arada öndeki adam arabayı çalıştırdı geriye taktı, beni farketmediğini anlayıp kornaya basarken arabayı çalıştırıp geriye taktım ama el frenini indirmeme fırsat vermeden vurdu adam, o kadar kornaya rağmen nasıl arkasına bakmaz anlamış değilim. Allahtan genelde Transporterlarda olan koruma demiri yoktu da iki tamponda esneyerek kurtuldu.

10. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    vurup kaçan takside çalışan şöförmüş. biz taksinin sahibiyle görüşmüştük. o da şöföre kızdım filan dedi ama ne derece doğru bilmiyorum.

11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Önceki H100 Ün 6. kattan Tam ön cam direğine saksı düşmüştü.. Şans eseri tam direğe nokta atışı olmuştu , direk çok az ezilmişti o kadar.

12. ozqury

ozqury Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    44
    Ad Soyad:
    Özgür Yıldırım
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hiç inandırıcı değil ama inşallah doğru söylemiştir :)

13. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ben bir keresinde aracı park ettim kapıyı açınca rüzgarında etkisiyle yan taraftaki araca çarptı ve kapı üstünde bulunan plastik şerit tırnağımın ucu kadar bi yeri çizildi. bende bi not yazıp ön cama bıraktım. 2-3 gün sonra birisi aradı. böyle bişey olmuş ben sordum o yan çıtalar yurtdışından boyalı olarak geliyormuş komple değişmesi lazımmış filan deyip benden yüklü bir miktar para istemişti. ben de kabul etmedim tabiiki ama şöyle bir teklifte bulundum. isterseniz getirin ben eski hali neyse o şekilde yaptırayım, isterseniz gidin yetkili serviste yaptırıp faturasını getirin kaç liraysa ödeyeyim dedim. bir daha da arayan olmadı.
    İyilik yapıyorsun ama saf sanıp para kopartmaya çalışanlarda oluyor.

14. -OmeR-

-OmeR- Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Ömer Faruk Şahin
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    bende kaza olayı atlattım o kadar büyük değil ama hatalı olduğunu kabul etmiyen 2 kişiyle karşılaşmıştım. Babam meyvecinin 50 mt ötesine bayır yukarı olarak park etmişti önümüzde şahin vardı sahipleri geldi çalıştırdı kalkamadı sanırsam aracı geri geri kaydırdı tampon esnedi indim arabadan abi napıyorsun dedim bir dakika dedi aracı öne aldı stop edip indi baktı ne olmuş ki dedi bişi yok bunda dedi abi bişi olmaması mı var dedim çarptın resmen dedim bişi olduğu falan yok dedi istersen trafik çağıralım dedi bunları derken bağıra bağıra haklıymış gibi konuşuyor bende gerek yok falan dedim tam arabalarına binerken yan aynalarını kullanmıyorsan kes at dedim bunlar kes at anlamışlar geldiler üzerime yürüdüler beni kaputa ittiler sen kimsin falan dediler tehdit ettiler babanı çağır dediler bende 2 adım öteye gittim babamı çağırdım babamıda terslediler falan sonra babam savuşturdu giderken bir daha çarptı öyle gittiler ve bunları yapan kürttü tiplerinden konuşmalarından belliydi zaten.

15. The_GaMe

The_GaMe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Emre B
    ben daha yeni aracimi aldigim ilk gun, okula gidip park ettim.Okul cikisi araca dogru geldigimde on tampona vurmuslar.. neyseki adam insan ciktiki not birakip numarasini ve ozurdiledigini yazmis :D aradim ve anlastik..

Öncelikle gecmis olsun boyle tipler,cahiller cok. herseyin kendilerinin saniyorlar serefsizler.

16. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    aracım park halindeyken özürlü motoru çarpmıştı.. arka tamponun boyası çizilmiş, bayaa bi atmıştı.. adama acıdım gönderdim öylece...

bi keresinde yine park halinde aracın içindeyim.. aracı çapraz park ettim kaldırıma doğru.. bi tane reno kango taksi geldi dardan aldı ve sağ yan plastik kapı bandı benim arka tampon köşesindeki boyayı söktü attı.. adamın tavrı : yok bişi yok bişi oldu.. buna da bişey demedim

Bazıları bu ve buna benzer durumlarda para koparmak için kavga bile çıkartıyor.. 200-250 ne kopartırlarsa artık.. aslında iyilik haram yaramıyo insanlarımıza

17. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bir hafta sonu aracımı cincik gibi yıkadım sonrada çocukları aldım çarşıya gittik aracımı koyduğum otoparktaki ağacın üzerine konan kuşlar yapmışlar yapacaklarını bir geldim öncam tavan motor kaputu kuş pisliği dolu:)sinirlndim çıldırdım 2-3 tane olsa neyse 9-10 kadar vardı cıvık cıvık ığğğğğğğğ..eşim gülmekten yıkılıyor ben sinirden kuduruyom :)sen bir bilet al dedi talih kuşu dedi gittim pazartesi için10 numara oynadım 2 kolon kupona ne çıktı bilin bkalım 3 ün 1 i ogün tam anladımki bu talih kuşu olayına inanmıyorum artık..:)

18. devilscream

devilscream Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Enes Çelik
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Araç evin önünde park halindeyken bagaj kapağını,kapıları güzelce bir çizmişler yazılar yazmışlar sağolsunlar.
    Yakın zamanda yaptırdığım pasta cila ile bu çiziklerin birçoğu gitmişti.
    Tabi birisinin garezi olunca çoluğuna çocuğuna git şunun arabasını çiz diyor heralde,pasta ciladan sonraki sabah araba yine çizikler içinde .Sorunca da "Biz öyle şey yapmayız.",biz de görmüyoruz zaten yapanı edeni.
    Bir diğeriyse İstinye Park'ın arka tarafında ki koskoca ve bomboş yol üzerinden aracımın çekilmesi oldu.Üsküdar'ı bilirsiniz yollar dardır,bir de üzerine yol kenarına parkeden araçlar eklenince trafik beter olur.Ama orda bi arabayı çekmezler,koskoca yolda benim aracımı çekerler.Araç çekilmesi çok anormal bir durum olarak görünmese de anormal bir durumdur.Trafiğin akışını bozmayacak hiçbir durumda sen kim oluyorsunda benim aracımı alıp başka bir yere götürüyorsun.Bazı kurallar ve bu kuralların işleyişi gerçekten çok saçma.Bomboş yol kardeşim,kes cezayı bas kelepçeyi lastiklere,ne diye beni ordan oraya koşturuyorsun.

Ekleme:Bu arada hepinize geçmiş olsun arkadaşlar yaşadığınız aksilikler için.

19. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    park ettığımde sağ tarafta siyah honda cıvıc model arac vardı geldığımde arac gıtmıs yerınde mavımsı bır renk tempra vardı.Arabamın sağ ön kapı acma kolunun uzeri boyası sürtme sonucu kazınmış ve hemen üst tarafın sacı ıcerı doğru göçmüştü.Halen bunu nasıl becerdi hondanın sahibi anlamıs değilim.Getzlerde o kısım sekıl ıtıbarıyle gerıde kalır kapı kolunun alt tarafında hasar yoktu. Aracımın on cam kenarında telefon numaramın oldugu kagıt var arayıp durumu bıldırebılırdı.

20. sanal_korsan

sanal_korsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ömeRızvanoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    aklıma geldikçe hala gülüyorum aracım park halinde dururken çocuğun biri çarpmıştı arabaya :) o hızla sersemleyip yere yapışmıştı :D:D

Bu Sayfayı Paylaş