Merhaba arkadaslar cakmakligin olduğu plastiği sökmen gerekiyor cakmakligin takarken yanıp deforme oldu sokup kaplamak istiyorum resi.de belli oluyor. Birde vites körüğü nu sökmek istiyorum daha once tecrube eden arkadaslar varmı [/url][/IMG]
Eğer sistem çok değişmediyse orda gözlüğün altında kapak benzeri birley varsa kapak içinde vida olabilir yada en garanti el freninin kaplamasından başlayarak orta kısmı komple sökebilirsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk
İ20 konsol sökmedim ama sökmeye başlamadan önce epey incelemenizi tavsiye ederim. Vidalar görünmeyecek şekilde dizayn edilmiştir. Sent from my iPhone using Tapatalk
hocam parçayı sökmek azıcık ugrastırıyor. ilk önce orta konsolun yanlarında yani gaz pedalının ve diğer tarafta iki adet plastik vida var. onları yıldız tornavida ile sökün. söktükten sonra biraz öne doğru sektiğinizde parcanın arası acılacaktır. bunu sökmenizin nedeni su. elinizi cakmak soketlerinin oraya rahatca sokup jakları cıkarmak. elinizi sokarak ilk olarak orta usb kırmının iki yanında tırnakları var. o tırnaklara basarak usb bölümünü ileri dorgu iti. yani dışarı dogru. parca dışarı cıkacaktır. kablo jakını dışarda cıkartın. cakmaklıkların jaklarını aradan elinizi sokun ve cekin. direk cektiğinizde cıkar. buraya kadar tamam şimdi sırada vites körüğünü cıkarmakta. vitesi bosa alın. vitesin körüğünün etrafındaki gri parcanın ordan elinizi derinin altına doğru sokun kuvvetlice cektiğinizde körük komple cıkar. cok sert bir parcadır. elinizle tırlakletını bularak cekerseniz kırmadan alırsınız. körüğü cektikten sonra otadaki cakmaklıgın oldugu parcayı yukarı doğru kaldırın yavas yavas. tırnakları atarak komple cıkar. ben söktüm ama baya ugrastırdı. kolay gelsin. TOLGA ÇOMAK