Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Parça Sitesi Hk. Da

'Sonata Forum - Club' forumunda Mutikorgpa800 tarafından 11 Aralık 2016 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. Mutikorgpa800

Mutikorgpa800 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    33
    Ad Soyad:
    Murat uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Sonata (1988-1994) Y2
    Değerli site yöneticileri ve, üyeleri;
    Benim amacım burada, birinin reklamını veya tanıtımını yapmak değil. Kendilerini şahsen de tanımam. Sadece netten bulduğum bir site. Birebir sadece netten konuştuğum bir arkadaş.
    Yaklaşık, 1 ayı geçkin süredir bazı parçaları arıyorum. Oraya bakıyorum yok cevabı geliyor kimisi uğraşamam der gibi cevaplar yazıyor. Servislere mail atıyorum umrunda değilmiş gibi cevap bile yazmaya tenezzül edilmiyor.

En sonunda nette bu bahsettiğim siteyi buluyorum ve adamlar cuma gecesi bana birebir cevap yazıyor.Hertürlü yardıma hazırız, beğenmezseniz parça iadesi yapıp paranızı iade ederiz diye.
    Bende bu yazışmalara güvenerek parçaları bulma sevinciyle parça sıkıntısı çeken arkadaşlar olabilir düşüncesiyle bu siteyi burada paylaştım.
    Evet belkide hatam yönetimden izin almamak oldu. Ama işin bu kadar, dallanacağınıda, tahmin etmedim inanın.
    Bu arada, bu, cevap yazmayan servisleride dşrek merkezi neredeyse oraya, bildireceğim sonuçta herkes, sıfır arabaya, binecek diye bir kaide yok Allaha şükür alacak durumumda, var ama ben bu tür arabaları daha çok seviyorum onlarla uğraşmayı binmeyi gezmeye bayılıyorum.
    Birde, yöneticimizlerden bir tanesi parça konusunda, en kötü firma demiş. Bence buna parçalar geldiği takılıp kullanılmaya başlandığı zaman kullanan kişiler karar verir zaten. Heleki öyle birşey oldumu ben hiç çekinmeden korkmadan burada, ve başka sitelerde sonuna, kadar ifşa ederim.
    Eğer foruna bir zarar verdiğim düşünülüyorsa, tekrar tekrar özür diler saygılarımı sunarım.

2. umutd07

umutd07 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,504
    Ad Soyad:
    Umut Dürüş
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Burada hepimiz birbirimize yardım için can atıyoruz onlar da faydalansın zahmet çekmesin diye. Sizde güzel bir şey yaptınız insanlara fayda olsun diye. ben yanlış bişey görmedim,sadece forum kuralına uygun değilmiş site linki vermek.

Duygu, <<bülent>> ve Mutikorgpa800 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş