Arkadaşlar bugün 3m cam filmi yapan bir serviste parasol marka bir cam filmi vardı 7 yıl garanti veriyorlar ve 3m'in yarı fiyatına. Bu markayı bilen duyan var mı acaba?
Bende 3M var tavsiye ederim en acik rengini ve nerde bu dediginiz yer fiyat ne verdiler 3m e ve o markaya bu arada 14 aralikta izmir form bornova bulusmamiz var bekleriz
çiğli kipa altında parklift 3m servisinde gördüm 7 yıl garantili sedan araçlara 250 benim matrixe 300 tl dediler. Broşür verdiler dünyanın 3.büyük cam filmi üreticisiymiş. nette araştırdım Türkçe sayfa bulamadım kanada menşeili bir site çıkıyor.eğer iyiyse yaptırmak istiyorum. buluşmaya gelmek isterim bir aksilik olmazsa.
Daha önce Türkiye piyasasında duymadım ama 3m e alternatif olarak Shadow line ve Sun project 'in filmlerini öneririm. Bizim aracımızda Sun project'in son serisi var. 2-3 ay oluyor süper sorunsuz bir film...
3m iyidir. araç kaplama ve cam filmi konusunda kalite marka parasol firmasını ilk kez duyuyorum. alışılmış olanlar daha sıcak geliyor insana.
Ben aracima 3m cam filmi ruzgar perdesi yaptirdim 3. sanayide gecen sene yanlis hatirlamiyorsam 300 lira vermistim kipanin altindaki yeri biliyorum ordan 3m yaptirabilirsin bence cok iyi yapiyorlar ama oteki markayi bilmedigim icin birsey diyemem maddi durumun iyiyse ve arabaya 4 5 sene en az binerim dersen 3m bence ben oyle yaptim
Bende aracıma film yaptırcam marka olan bir film kaliteden yana sıkıntı olcağını sanmam ama yapcak adamların işçiliği nasıl asıl önemli olan nokta bu