Merhaba Arkadaşlar bugün cam açma hakkında bir müşavir-projeciden bilgi aldım. Benim araç orta ve ön Sürücü tarafında cam mevcut.en Arka cam kısmında cam yok. Bunu açtırmayı düşünüyordum.Tek Sıkıntım ruhsat proje vs idi bugün aradım durumu anlattım. Ruhsatta "Yandan camlı Çift Sıralı " Yazdıgını Söyledim bu şekilde bir Resmi işlem gerekmiyormuş direk cam açılabiliyormuş. Tabiki Panelvan yazsaydı kapalı kasa vs o zaman proje isteyecekti.
ersin geçen gün bir müşterimde gördüm seninki gibi fakat arkadaki camı açtırmamış görüntü amaçlı cam taktırmış
Bende öyle yapacam faruk abi açtırmayacam full en koyusundan filmli cam Sacın üstüne yapıştırtacam ama bir korkum var yapıştırma camın sürgülü olanları su alıyor.bizim t5 de orjinal oldugu halde su alıyor 1 kerede komple değişti yine alıyor ve mekanizmaları bozuk
Genelde b.içi köprüsünden geçmek için yapıyorlar Kimileride sırf görüntü amaçlı yaptırıyor bence ikisi içinde yaptırılabilir
Ama polis cevirdimi resmi olarak gececek bir arac degil sadece gorsel olarak dikkat cekmez koprude HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
tabiki cityvanı camlıvana çevirmek için işleme gerek yok zaten şu haliylede 5+1 yandan camlı diye yazıyorsa hiç sorun yok camlıvan araç daha ferah oluyor bence cityvandan daha iyi
t5lerde kronik sorun sadece t5lerde oluyor bende 10 yıl önce h100 ün grand saloonu vardı 5 yıl kullandım hiç su aldığını görmemiştim. Birde koyu renkli cam yapıştırıp sacı kestirmeyeyim diyorsunda peki polis cam niye koyu cam filmimi var diye çevirise ne olacak? sacı kestirmek o kadarda maliyetli iş değil bence kestir
Sadece sorunu cam olsa keske ama ben sorunlarini soyleyince transporterci (ferrari) lar cok uzuyolar. Bide bahane hazir sadece sende var . Tabi canim sadece bende var HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
h-100 grand saloon modeline bi sempatim var aslında. pedere dedim alalım sana diye haklı olarak napcam minibüsü dedi(bi annem bi babam). eskiden o istiyordu ben otomobilde baskın çıktım, şimdi kendisi yanaşmıyor.
bende 2 tane t5 kullandım bende volkswagen mağduruyum onlarca şikayet yazabilirim.bu yüzden mağdurun halinden mağdur anlar ben seni anlıyorum
Ahhh ahhh... Yukarı tükürsek bıyık, aşağı tükürsen sakal... Öyle yapsak bu sorun olur. Şöyle yapsak şu sorun olur... Bir rahat verseler de insanlar araçlarına ufak tefek şeyler yaptırabilseler, ne var sanki