temizlendikten sonra araba döşemecilerinde satılan ses yalıtım keçesi pandizot yeride çok tozluydu temizlendi
hiç zor deyil koltuğu yatırdıktan sonra önüne üç plastik civata cıkakak sök onları sonra sağdan tut çektir pandizotu arka direklerden kurtulcak tırnakları sonra sol tarafada aynını yap bida tut çek esnek bir malzeme hafif kambur yaptıktan sonra çıkıyor zaten
Aynı işlemleri bende yaptmıştım Ama önceki sahibi tırnakları sökmeden çıkarmış arkadan sürekli ses geliyordu düzelttim gitti ses..
Benimde arka hoparlorleri degistirmek icin sokmem lazim onceku sahibi cekomastikle yapistirmis kolonlari bide esku sonatalarin kolin kapaklarini pandizot uzerine uydurmus pandizot sokulmeden kolonlar degismiyor . Sizin kolonlar kac cm ne markamemnunmusunuz
bende 2 tane önde 2 tane arkada kompenat 210 watlık powerbas var pioneer mvh 1400u teyip Qline 2500w anfi 1200w şampiyon serisi pioneer bas bana çook yetiyor gerektiğinden fazla yapmak manasız bence
10 numara çalıyordur zaten tesisat gerek yok bu arada bilginiz varmı teyp setup menusune akü sökmeden girilebiliyormu ?